Užkrečiantis žaidimas: ar jaučiate ritmą? (Audio)  (0)

Vienas iš pirmųjų kompiuterinių žaidimų istorijoje buvo su dviem ekrano šonuose esančiais judančiais pagaliukais ir vienu tarp jų šokinėjančiu kvadrato formos kamuoliuku. Vėliau kvadratai smulkėjo, vaizdo detalumas didėjo, žaidimai sudėtingėjo, kol galų gale į savo kompiuterius po kelias valandas diegdavome vos ne dešimtis gigabaitų sveriančius „monstrus“ – šedevrus ir grožiu, ir scenarijumi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vėliau viskas pasisuko priešinga kryptimi: socialiniuose tinkluose ir išmaniuosiuose telefonuose priviso smulkių, neretai menkaverčių, bet tarsi narkotikai žaidėjus (ir pinigus iš jų kišenių) viliojančių žaidimėlių. O dabar ratas užsidarė: atsirado užkrečiantis žaidimas, kurio partija, tetrunkanti apie 20 sekundžių, žaidžiama vienu pirštu. Ir praktiškai be jokio vaizdo. Tik su garsu.

Ar sugebėsite 21 kartą pajudinti pirštą vienodais laiko intervalais? Ar iš jūsų būtų geras būgnininkas? Būtent tai siūlo patikrinti žaidimėlis „Got Rhytm“, kuris nei reikalauja įdiegimo į kompiuterį ar telefoną, nei bando iš jūsų atimti pinigus. Tik laiką. Kuris, bandant pasiekti idealų rezultatą, kažkur staiga pradingsta.

Taigi, užsidėkite ausines ir pradėkite maigyti pelės mygtuką arba išmaniojo telefono ekraną.


Click image to open interactive version (via Concert Hotels).
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(40)
(13)
(27)

Komentarai (0)