„Samsung“ jau testuoja Galaxy S7 su Qualcomm Snapdragon  (0)

Šių metų pavasarį pristatyti „Samsung“ išmanieji telefonai „Galaxy S6“ ir „Galaxy S6 Edge“ turi firminį 8 branduolių 64 bitų procesorių Exynos 7420. O štai būsimos pamainos sudėtyje turėtų pasirodyti vienas iš Qualcomm Snapdragon procesorių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Informuoti šaltiniai, kuriuos cituoja puslapis SamMobile, teigia, kad kompanija Samsung šiuo metu testuoja „Galaxy S7“ (kodinis pavadinimas „Jungfrau“). Viena iš jo versijų turi Qualcomm Snapdragon, kita – Exynos SoC mikroschemą.

Šaltinio teigimu, „Galaxy S7“ viena iš modifikacijų turėtų gauti procesorių Snapdragon 820, kurį bus galima rasti ir etaloniniame „Google“ išmaniajame telefone Nexus, kurio gamyba užsiims kinų kompanija Huawei.

Pažymima, kad yra keletas priežasčių, kodėl „Samsung“ ryžosi naudoti Qualcomm Snapdragon procesorių. Visai neseniai „Samsung“ pranešė, kad dalyvaus naujo Qualcomm procesoriaus gamybos procese. Be to, korėjiečių kompanija gali grįžti prie įprastos praktikos, kuri buvo taikyta iki „Galaxy S6“ debiuto.

Galiausiai šaltinis pažymi, kad Qualcomm Snapdragon gali būti naudojamas tik testiniuose „Galaxy S7“ egzemplioriuose, tuo tarpu serijinėje gamyboje jie gali nepasirodyti, jei „Samsung“ nebus patenkinta jų funkcionalumu, sparta ar kitomis charakteristikomis.

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(11)
(25)
(-14)

Komentarai (0)