Tragedija aviacijos šou Anglijoje: nufilmuota, kaip sudužus naikintuvui žuvo 7 žmonės (Video)  (3)

Naikintuvas „Hawker Hunter“, dalyvavęs Šorehamo aviacijos šventėje Braitone, kliudė keletą mašinų ir sudužo netoli kelio, praneša „The Guardian“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujausiais duomenimis, septyni žmonės žuvo, kai naikintuvas „Hawker Hunter“ sudužo per aviacijos šventę Anglijoje, praneša BBC. „East Coast“ greitosios pagalbos tarnyba pranešė, kad aukos mirė iškart, vienas žmogus buvo pristatytas į ligoninę kritinės būklės. Informuojama, kad sužeista daugiau nei 14 žmonių. Liudininkai pasakoja matę du didžiulius sprogimus. Lėktuvas nukrito ir užsiliepsnojo šalia Lancingo koledžo, toje vietoje, kur įrengti prestižinės mokyklos bendrabučiai. Laimei, pastatas buvo tuščias, nes vaikai vis dar atostogauja. Vietiniai patvirtino, kad, baimindamasi tokios nelaimės, mokykla reikalavo, jog šventė įvyktų mokinių atostogų metu. A27 kelias, esantis prie Braitono oro uosto, uždarytas. Renginys vyko šiame oro uoste. Pasak vieno iš liudytojų, lėktuvas mėgino atlikti kilpą, tačiau nepabaigęs manevro nukrito. Pasak kito nepatvirtinto pranešimo, avarijos metu buvo sužaloti du dviratininkai. Savo „Twitter“ paskyroje Šorehamo aviacijos šventės rengėjai paskelbė: „Už aerodromo ribų įvyko rimtas incidentas.

Pagalbos tarnybos reaguoja. Kai tik turėsime, paskelbsime daugiau informacijos“. Lėktuvo pilotas buvo ištrauktas iš degančių lėktuvo nuolaužų ir šiuo metu yra ligoninėje, informuoja BBC.








Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(10)
(2)
(8)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: