Geriausias vartotojų išmanusis telefonas „Huawei P8“ vs. „Samsung Galaxy S6“: palyginamoji apžvalga (Video)  (0)

Vienijanti 50 Europos žurnalų, rašančių apie muzikos ir foto įrangą, asociacija „EISA“ išrinko „Huawei P8“ geriausiu vartotojų išmaniuoju telefonu. Šios asociacijos manymu, pagal kainos ir kokybės santykį „Huawei P8“ telefonui nėra lygių. Ar tikrai šis „Huawei“ produktas gali lygiuotis į rinkos lyderius? Palyginkime jį su populiariuoju „Samsung Galaxy S6“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Huawei P8“ korpusas didesnis, bet kiek plonesnis nei „Galaxy S6“. „Huawei“ telefono įstrižainė yra 1/10 colio didesnė nei „Samsung“ išmaniojo. Tai rodo, kad konstrukcijos dizaine „Huawei“ ko gero išnaudojo kiekvieną galimybę būti pranašesniu.

Tiek „Samsung Galaxy S6“, tiek „Huawei P8“ turi nekeičiamus akumuliatorius. Kaip žinia, „Samsung“ kompanija šiame flagmane atsisakė ir atminties kortelių skaitytuvo, tuo tarpu „Huawei“ leidžia rinktis iš dviejų variantų: be atminties kortelių skaitytuvo ir su dvigubu atminties kortelių skaitytuvu (skirtas dviem Nano Sim arba vienai Nano Sim ir vienai microSD kortelėms).

Lyginat šiuos du telefonus su kitu stambiu žaidėju išmaniųjų rinkoje – „iPhone 6“ vertėtų atkreipti dėmesį į tai, kad jie turi didesnę RAM atmintį, siekiančią 3 GB. Tiek „Samsung“, tiek „Huawei“ panaudojo savo gamybos aštuonių branduolių procesorius. „Samsung“ dėl kaitrumo atsisakė „Snapdragon“ produktų ir įmontavo „Exynos“, o „Huawei“ – „Kirin 930“. „Huawei P8“ procesorius veikia nepriekaištingai, bet gamintojas parinko jam į porą truputį pasenusią vaizdo plokštę, kuri neatitinka „Android 5.0“ operacinės sistemos reikalavimų. Dėl šitos priežasties nieko nuostabaus, jog žaidžiant 3D žaidimus vaizdas stringa.

Kalbant apie abiejų išmaniųjų valdymą, galima tvirtai teigti, jog tiek „Huawei“, tiek „Samsung“ turi ką pasiūlyti. „Samsung“ siūlo itin palankiai vartotojų vertinamą „TouchWizz“ sąsają, o „Huawei“ išmaniajame veikia atnaujinta vartotojo sąsaja „Emotion UI“.

Tolesniam palyginimui lietuviškos kainos ir asortimentas: „Huawei P8“ ir „Samsung Galaxy S6

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(7)
(14)
(-7)

Komentarai (0)