„Facebook“ naujovė: profilio nuotraukas pakeis vaizdo įrašai (Video)  (0)

Ar pamenate Hario Potterio filmus, kuriuose nuotraukos ir paveikslai buvo judantys? Panašu, kad tai jokia mistinė fantazija ir greitu metu iš dalies taps realybe.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Socialinio tinklo „Facebook“ kūrėjai šią savaitę paskelbė, kad jie išbando visiškai naują funkciją, kuri suteiks daugiau gyvumo ir dinamiškumo.

Ši funkcija vadinama profilio vaizdo įrašu (profile video). „Facebook“ atstovų teigimu, naujoji funkcija suteiks vartotojams galimybę savo statišką profilio nuotrauką pakeisti neilgu 7 sekundžių vaizdo įrašu.

„iPhone“ savininkai iš Kalifornijos ir Jungtinės Karalystės bus vieni iš pirmųjų, kurie galės išmėginti šią funkciją, o jau artimiausiu metu profilio vaizdo įrašai turėtų būti prieinami ir viso pasaulio „Facebook“ vartotojams.

Beje, profilio vaizdo įrašai bus matoma tik tuomet, kai „Facebook“ vartotojas apsilankys pačiame profilyje, tačiau naujienų sraute, skelbiant įrašus, bus matomas statiškas kadras iš vaizdo įrašo. Be to, su profilio vaizdo įrašu kartu bus įrašomas ir garsas, tačiau jį girdėsite tik peržiūrėdami vaizdo įrašą viso ekrano režimu.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(25)
(3)
(22)

Komentarai (0)