„Microsoft“ pristatė naujos kartos „Windows 10“ įrenginius  (0)

Antradienį Niujorke vykusio renginio metu „Microsoft“ pristatė naujus „Surface“, „Lumia“ bei „Microsoft Band“ įrenginius, kurie išnaudoja visas naujas „Windows 10“ galimybes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Microsoft“ pristatė du naujus flagmanus „Lumia 950“ bei „Lumia 950 XL“. Šie išmanieji tapo pirmaisiais telefonais su „Windows 10“ operacine sistema.

Abu telefonai aprūpinti paskutinės kartos „PureView“ vaizdo kameromis su 20 megapikselių jutikliais bei galimybe filmuoti 4K raiškos vaizdo klipus. „Lumia 950“ ir „Lumia 950 XL“ turi atitinkamai 5,2 ir 5,7 colio įstrižainės „Quad HD“ ekranus. Abu įrenginiai palaiko „Continuum“ sprendimą, leidžiantį telefoną prijungti prie monitoriaus, klaviatūros, pelės ir paversti mažu nešiojamu kompiuteriu. Pasaulinė prekyba abiem įrenginiais bus pradėta lapkričio mėnesį.

Taip pat buvo pristatytas ir „Microsoft“ telefonas, palaikantis 4G ryšį ir „Windows 10“, – „Lumia 550“. Šis išmanusis aprūpintas 4,7 colio įstrižainės HD ekranu, „Qualcomm Snapdragon 210“ procesoriumi bei 5 megapikselių vaizdo kamera. Prekyboje įrenginys pasirodys gruodžio mėnesį.

„Microsoft“ taip pat pristatė ir „Surface Book“ – galingą naują nešiojamąjį kompiuterį su itin tiksliu 13,5 colių liečiamu ekranu. Itin plonas kompiuteris parduodamas su šeštos kartos „Intel Core“ i5 ir i7 procesoriais bei gali dirbti iki 12 valandų baterijos režimu. „Surface Book“ ekraną galima atjungti nuo paties kompiuterio korpuso. Reiklesni vartotojai gali rinktis variantą su atskira vaizdo plokšte, kuri leis būnant bet kur redaguoti didelius vaizdo failus ar tiesiog mėgautis kompiuteriniais žaidimais.

Taip pat „Microsoft“ atnaujino ir planšetinį kompiuterį „Surface“. Pristatytas „Surface Pro 4“ yra itin plonas (8,4 mm), turi 12,3 colių ekraną ir šeštos kartos „Intel Core“ m, i5 ar i7 procesorius. Palyginti su ankstesniu „Surface Pro 3“ modeliu, naujasis yra 30 proc. galingesnis, tylesnis bei pilnai pakrautas veikia iki 9 valandų.

Kartu buvo pristatyta ir atnaujinta išmanioji apyrankė „Microsoft Band 2“. Ji pasižymi nauju išlenktu ekranu, o virtuali asistentė „Cortana“ padeda atsakyti į trumpąsias žinutes ar įtraukti priminimus vienu klavišo paspaudimu. Taip pat „Microsoft Band 2“ nuolat stebi širdies ritmą, buvimo vietą, sudegintas kalorijas, miego kokybę bei įveiktą laiptų skaičių. Apyrankės baterija leidžia ja naudotis iki dviejų dienų.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(29)
(3)
(26)

Komentarai (0)