„Toshiba dynaPad“: ne prasčiau nei išgirtas „Microsoft Surface“  (2)

Pastaruoju metu rinkoje pasirodė pakankamai daug įvairių hibridinių planšetinių kompiuterių. Žymiausiu galima laikyti „Microsoft Surface“, tačiau iš tikrųjų panašius sprendimus siūlo ir kitos kompanijos, pavyzdžiui „Toshiba“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Japonų gamintojas oficialiai pristatė „dynaPad“ pavadintą įrenginį, kurio prototipas pirmą kartą buvo parodytas „IFA 2015“ mugės metu Berlyne. Dabar kompanija pristatė parengtą produktą, kuris turi 12 colių ekrano įstrižainę su 1920х1280 pikselių raiška, „Intel Atom“ procesorių ir 4 GB operatyviosios atminties. 

Viena iš šio planšetinio kompiuterio ypatybių – „Wacom“ rašiklis, kuris gali atpažinti virš 2000 paspaudimo stiprumų. Įrenginys veikia „Windows 10“ operacinės sistemos pagrindu ir turi naują „Toshiba“ programinės įrangos paketą verslui, kuris apima: „TruNote“, „TruCapture“, „TruRecorder“, „TruNote Clip“ ir „TruNote Share“.

Planšetinis kompiuteris yra 6,6 mm storio ir yra vienas ploniausių tokio tipo „Windows“ įrenginių. „Toshiba dynapad“ sveria 569 gramus. Rinkinio su klaviatūra svoris siekia 996 gramus.

Prekyboje „dynaPad“ pasirodys kitų metų pradžioje ir kainuos 1080 dolerių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: