Toshiba pristatė nešiojamą kompiuterį su 4K ekranu  (0)

Nemažai gamintojų jau pareiškė, kad ketina išleisti nešiojamų kompiuterių su 4K (Ultra HD) ekranu. Ir čia visus aplenkti įsigudrino japonų kompanija Toshiba. Ji oficialiai pristatė galingą mobilų kompiuterį su Ultra HD ekranu, praneša portalas CNet.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Toshiba Satellite P55t yra pirmasis nešiojamas kompiuteris, kuris atitinka standartą „Technicolor Color“. Jo pagrindinė ypatybė – TrueBrite ekranas su 15,6“ įstrižaine bei 3840 х 2160 raiška, taškų tankis siekia 282 ppi.

Puslapio CNet žurnalistams jau pavyko susipažinti su Toshiba Satellite P55t galimybėmis. Pabrėžiama puikiai atrodantis ekranas, ypač jo privalumai akivaizdūs, atkuriant 4K formato vaizdinę medžiagą.

Nešiojamas kompiuteris gaus aliuminio korpusą, turi klaviatūrą su skaičių bloku ir LED pašvietimu. Šaltinio teigimu, jis puikiai tiks dizaineriams ir visiems tiems, kurie domisi fotografija ir dirba su filmuota medžiaga.

Toshiba Satellite P55t pagrindą sudaro 4 branduolių Intel Core i7 procesorius su Haswell architektūra, 16 GB DDR3L operatyvios atminties. Už grafiką atsakinga vaizdo plokštė AMD Radeon R9 M265X. Įdiegtas 1 TB talpos kietas diskas, Blu-Ray įrenginys, Wi-Fi ir Bluetooth moduliai, WEB kamera.

Tikimasi, kad Toshiba Satellite P55t prekyboje pasirodys balandžio 22 d., tuo tarpu kaina prasidės nuo $1499 (3750 lt be mokesčių). Tad jau dabar aišku, kad tai bus vienas iš brangiausių Toshiba modelių - jei įdomu, tolesnėje nuorodoje galite susipažinti su įprastinių Toshiba kompiuterių lietuviškomis kainomis ir šiuo metu prieinamu asortimentu.

FACEIT.LT – IT Naujienos

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(4)
(0)
(0)

Komentarai (0)