Nenorite atnaujinti operacinės sistemos į „Windows 10“? Nebeišsisuksite!  (26)

Jeigu savo operacinės sistemos dar neatnaujinote į „Windows 10“, tačiau atitinkate nemokamo atnaujinimo reikalavimus, pasiruoškite – „Microsoft“ jus bombarduos agresyvesniais priminimais atsinaujinti. Ir be galimybės atsisakyti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Windows 7“ ir „Windows 8.1“ naudotojai praneša, kad sistema informuoja juos, jog po valandos bus pradėtas „Windows 10“ diegimas. Ir suteikiama galimybė arba diegimą pradėti nedelsiant, arba nustatyti kitokį jo laiką.

Tačiau galimybės visiškai atsisakyti atnaujinimo „Microsoft“ vartotojams nesuteikia, skelbia ZDNet.com. Netgi trečiosios šalies sukurtas įrankis „GWX Control Panel“, iki šiol leidęs „Windows“ išvengti sistemos atnaujinimo, nebesugeba apsaugoti konservatyviųjų „Windows“ vartotojų nuo šiuolaikiškesnės sistemos.

„Jeigu Jūsų ekrane pasirodys štai tokie pranešimai, „GWX Control Panel“ jums padėti nebegalės. Šiuo metu ieškau programinių galimybių, bet deja, kol kas jokių gerų rekomendacijų pateikti negaliu“, – sakė šio įrankio kūrėjas Joshas Mayfieldas.

Rugsėjo mėnesį buvo išaiškinta, kad net atsisakius atnaujinti sistemą, „Microsoft“ į vartotojo kompiuterį persiunčia 6 GB dydžio atnaujinimo paketą. O naujieji neatšaukiami pranešimai apie atnaujinimą rodo, kad „Microsoft“ labai jau desperatiškai bando kaip galima daugiau žmonių pervilioti į „Windows 10“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(99)
(9)
(90)

Komentarai (26)