Pasirodė naujienos apie tikrą kinišką monstrą – „Vivo Xplay5S“  (0)

Beveik prieš dvejus metus Kinijos bendrovė „Vivo“ nustebino IT pasaulį savo išmaniuoju telefonu „Xplay3S“. Jis gavo tuo metu aukščiausią savo klasėje 2560 x 1440 taškų rezoliuciją Quad HD), taip pat neįtikėtinai galingą įrangą. Dabar internete pasklido pirmosios žinutės apie ne mažiau „kietą“ modelio įpėdinį „Vivo XplayS5“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rožinio prietaiso paveikslėlyje galima matyti šiek tiek įgaubtą ekraną ir pirštų atspaudų jutiklį, esantį po fotoaparato objektyvu.

Antroje nuotraukoje nufotografuotas metalinis išmanusis, kurio viršutiniame krašte vos telpa 3,5 mm lizdas, o tai reiškia, kad būsima naujiena bus „liekna“.

Leidinys „GizChina“ rašo, kad „Vivo Xplay5S“ gaus 6 colių ekraną su 4K rezoliucija, galingiausią „Qualcomm“ procesorių „Snapdragon 820“, 4GB RAM ir 64GB pastovios atminties.

Flagmano foto galimybės taip pat įspūdingos: 21 megapikselių galinė kamera su lazeriniu automatiniu fokusavimu ir dviguba LED blykste bei 12 MP fotoaparatas asmenukėms.

Prisiminsime, jog pirmtakas „Vivo Xplay 3S“ yra vis dar aktualus nepaisant to, kad jis buvo pristatytas 2013 metų gruodį.

Jis naudoja 6 colių IPS ekraną su Quad HD skiriamąją gebą, keturių branduolių „Qualcomm Snapdragon 800“ procesorių (galingiausią jo versiją 8974AB) su „Adreno 330“ grafikos valdikliu.

Telefonas gali pasigirti 3 GB RAM ir 32 GB vidinės atmintimi, stereo garsiakalbiais su DTS palaikymu, 3200 mAh baterija ir 13 megapikselių kamera su f/1.8 diafragma.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(25)
(1)
(24)

Komentarai (0)