Sunku patikėti, bet faktas lieka faktu: prekyboje pasirodė 10 dolerių kainuojantis išmanusis telefonas  (1)

Mobilieji įrenginiai nuolat tobulėja, o tai lemia mažėjančias telefonuose naudojamų elementų kainas. Tai itin lengva pastebėti pažvelgus į topinius praėjusių kelių metų modelius – dabar jie kainuotų tiek pat, kiek žemiausios kainos segmento atstovai. Nepaisant to, ko gero niekas nesitikėjo, kad atsiras galimybė įsigyti išmanųjį telefoną už mažiau nei 10 dolerių. Ir štai pasirodė „LG Lucky LG16“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iškart reikėtų atkreipti dėmesį į tai, kad jo prieinamumas yra labai ribotas. Įrenginys tik trumpam pasirodė amerikietiškos „Walmart“ parduotuvės pasiūloje, kur buvo parduodamas rinkinyje su „TracFone“ tinklo prepaid kortele. Telefono kaina siekė 9,82 dolerių, todėl nieko nuostabaus, jog išmanusis sulaukė milžiniško susidomėjimo, o parduotuvėje esantys kiekiai buvo tiesiog išgraibstyti. Neaišku, ar panašus pasiūlymas dar pasirodys prekyboje. Galbūt netrukus paaiškės, jog tai buvo tiesiog rinkodarinis triukas, mat parduotuvės pasiūlymas sužadino žiniasklaidos susidomėjimą. O kas iš tikrųjų slypi „LG Lucky LG16“ viduje?

Nesunku nuspėti, jog jis nepriklauso našiausių įrenginių klasei, tačiau tikrai vertas išmanaus vardo. Jo techninė specifikacija apima dviejų branduolių „Qualcomm Snapdragon 200“ procesorių su 1,2 GHz taktiniu dažniu, 512 MB operacinės atminties, 3,8" ekrano įstrižainę ir 320 x 480 pikselių raišką, 3 MP galinę kamerą, 4 GB vidinės atminties su galimybe išplėsti microSD kortelės dėka, Bluetooth 4.0 modulį, Wi-Fi bei 1540 mAh talpos akumuliatorių. Visuma veikia „Android KitKat 4.4“ operacinės sistemos pagrindu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(54)
(4)
(50)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: