Pigiais degalais garsėjančioje Kauno gatvėje – nauji rekordai  (4)

Užsukę į Jonavos gatvėje įsikūrusias degalines kauniečiai negali patikėti savo akimis – degalų kainos pasiekė seniai neregėtas žemumas. Ar pigių degalų upė nebus užtvenkta?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip jau įprasta, pirmuoju smuiku šioje unikalioje Kauno vietoje groja bendrovė „Jozita“. Jai priklausančioje degalinėje litras dyzelino antradienį kainavo vos 89 centus, o tiek pat benzino – 1,02 euro. Tai neabejotinas šių metų, o galbūt net kelių pastarųjų metų rekordas.

Šioje degalinėje beveik visada rikiuojasi eilės, o kai kada tenka užtrukti net pusvalandį.

Kitose Jonavos gatvėje įsikūrusiose degalinės dyzelino kaina taip pat nesiekė 1 euro. Suomijos kapitalos įmonės „Neste“ degalinėje litras dyzelino kainavo 0,966, „Baltic Petroleum“ – 0,971, „Statoil“ – 0,983 euro. Kainos nurodytos be nuolaidų, kurias klientams taiko pardavėjai.

Kokia kryptimi degalų kainos turėtų judėti artmiausiu metu?

„Sunku pasakyti, tačiau dar labiau esamomis sąlygomis kainos jau neturėtų mažėti“, – svarstė „Jozitos“ vadovas Jonas Jakubauskas.

Šis degalinių tinklas pastaruoju metu garsėja žemiausiomis kainomis ir kelia kitų degalų pardavėjų pyktį, tačiau anksčiau J.Jakubauskas yra minėjęs, kad jo verslo modelis labai paprastas – dirbti su minimalia pelno marža.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
Autoriai: Arūnas Karaliūnas
(52)
(6)
(46)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: