Striukė su specialiu dėklu planšetiniam kompiuteriui (Foto)  (0)

Tekančios saulės šalies gyventojams išradingumui ribų nėra. Nes kokioje dar šalyje yra tiek keistų daiktų? Štai ryškus to pavyzdys – striukė tiems, kurie nemėgsta skirtis su savo planšetiniu kompiuteriu. Striukės pilvo srityje įsiūtas specialus skyrius planšetiniam kompiuteriui. Čia tilps bet koks įrenginio modelis, kurio ekrano įstrižainė yra ne didesnė nei 9.7 colių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dėklą galima atsegti ir laikyti planšetinį kompiuterį horizontalioje padėtyje. Kam to reikia? Tokia savybė leidžia naudotis įrenginiu įvairiose situacijose ir atliekant kitus veiksmus. Šios naujienos tikslinė auditorija gali būti apsaugos darbuotojai, statybininkai, turistai.

Nereikės bijoti nei sniego, nei lietaus, nei dulkių, nes planšetinį kompiuterį čia saugos speciali skaidri danga. Viskas kaip ir gerai apgalvota, išskyrus vieną dalyką – striukės dydį.

Striukė su dėklu planšetiniam kompiuteriui bus prieinama tik S dydžio. Tai ganėtinai didelis trūkumas turint omenyje tai, kad tokia striukė kainuos 39800 jenų (apie 323 dolerius)

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(5)
(1)
(4)

Komentarai (0)