„Dell“ pateiks savo konkurentą „Microsoft Surface Pro“ kompiuteriui  (0)

Du viename tipo planšetiniai kompiuteriai tampa vis populiaresni. Galima pastebėti, jog po „Surface Pro“ sėkmės vis daugiau gamintojų pristato panašius įrenginius. Ne išimtis ir „Dell“ kompanija, kuri kitą mėnesį į savo produktų pasiūlą planuoja įtraukti „XPS 12“ įrenginį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vokiečių servise „Giga“ paskelbta susijusi su nauju „Dell“ planšetiniu kompiuteriu „XPS 12“ informacija rodo, jog įrenginys turėtų būti išties įdomus. Kol kas pilna „Dell XPS 12“ techninė specifikacija nėra aiški, tačiau yra žinoma, jog planšetinis kompiuteris turėtų būti aprūpintas 12 colių „InfinityEdge“ (labai plonų rėmelių) ekranu su 4K (3840 x 2160 pikselių) skiriamąja geba. Ekranas turėtų pasižymėti 400 nitų ryškumu. Įrenginys turės 5 Mpix priekinę, 8 Mpix galinę kameras, iki 10 valandų veikimą užtikrinančią bateriją, „Thunderbolt 3“ jungtį bei prijungiamą klaviatūrą su pašviečiamais klavišais ir tiksliu jutikliniu kilimėliu. Planšetinis kompiuteris veiks „Windows 10“ operacinės sistemos pagrindu.

Daugiau detalių apie „Dell XPS 12“ kol kas nėra, tačiau akivaizdu, jog tai konkretus atsakas į „Microsoft Surface Pro“ įrenginį. Planšetinio kompiuterio kainą kol kas taip pat gaubia paslapties skraistė, tačiau atsižvelgiant į techninę specifikaciją, ji nebus žema. Įrenginio premjera turėtų įvykti jau spalio mėnesį, todėl belieka laukti.

Pažymima, jog „Dell“ taip pat ketina įvesti į pasiūlą ir kitus planšetinius kompiuterius su „Windows 10“, tarp jų atnaujintus „Venue 8 Pro 7“ ir „Venue 10 Pro“ serijų modelius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai (0)