„Dell“ pasiūlymas mėgstantiems „Apple“ stilių ir kokybę: šiuolaikiškas ir stilingas „ultrabook“  (6)

„Dell“ korporacijos nešiojamų kompiuterių „Inspiron 7000“ serija pasipildė nauju šeimos nariu – „ultrabook“ tipo kompiuterio modeliu „Inspirion 7537“. Šiame modelyje puikiai suderinama tiek aukščiausius standartus atitinkantis dizainas, tiek tipiniam vartotojui tinkamos ir pakankamos spartos galimybės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dėl šio įgyvendinto savybių derinio, „Dell Inspiron 7537“ ultrabook tipo kompiuteris dažnai netgi lyginamas su „MacBook Pro“, pabrėžiant kur kas patrauklesnę kainų kategoriją nei „Apple“ produkcijos atveju. Štai Lietuvoje „Dell Inspiron 7537“ galima įsigyti už 2199 Lt, kai tuo tarpu „MacBook Pro“ kainuoja beveik dvigubai daugiau.

Beveik visas „Dell Inspiron 7537“ nešiojamo kompiuterio korpusas yra pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio, o ekranas nuo subraižymų papildomai apsaugotas tarp išmaniųjų telefonų ir planšetinių kompiuterių gamintojų plačiai pritaikomu „Corning Gorilla Glass“ stiklu. Apžvalgininkai prie jau paminėtų korpuso savybių dažniausiai prideda ir solidaus bei šiuolaikiško dizaino pašvietimą turinčią pilno tipo klaviatūrą, kuri taip pat yra neatsiejama aukščiausios klasės nešiojamų kompiuterių sudedamoji dalis.

Kalbant apie technines charakteristikas, „Dell Inspiron 7537“ taip pat turi kuo pasigirti. Maksimalios komplektacijos naujasis „Dell“ korporacijos ultrabook tipo kompiuteris pasižymi aukštosios raiškos (1920×1080) „Dell WLED TrueLife“ technologijos 15,6 colių lietimui jautriu, į motininę plokštę neintegruota 2 GB „Nvidia GeForce GT 750M“ vaizdo plokšte, 256 GB SSD tipo disku, dviejų branduolių ir 1,8 GHz taktinio dažnio „Intel Core i7-4500U“ centriniu procesoriumi bei 16 GB operatyviąja RAM atmintimi.

Žinoma, „Dell Inspiron 7537“ dėl savo santykinai nedidelių matmenų (379,4×20,5×254,8 mm), kaip ir dauguma kitų šiuolaikinių ultrabook klasės nešiojamų kompiuterių, neturi integruoto optinio įrenginio, tačiau tai visiškai kompensuoja net keturios USB 3.0 standarto jungtys bei integruotas kortelių (SD, MMS ir MS tipo) skaitytuvas.

Be jau paminėtų techninių ypatybių, „Dell Inspiron 7537“ nešiojamas kompiuteris taip pat turi integruotus WiFi bei Bluetooth 4.0 ryšio modulius, 1 megapikselio kamerą vaizdo pokalbiams, HDMI vaizdo išvestį bei „Waves MaxxAudio“ stereo garsiakalbių sistemą. Tuo tarpu ultrabook kompiuteryje esančios 58 Wh baterijos energijos, apžvalgininkų teigimu, maksimaliai gali pakakti net 12 valandų, o „Dell Inspiron 7537" naudojant šiek tiek aktyviau – apie 6 valandoms.

Šį šiuolaikiškus standartus atitinkantį ir aliumininį korpusą turintį ultrabook klasės nešiojamą kompiuterį jau dabar galima įsigyti ir Lietuvoje su 3 metu garantija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(18)
(4)
(14)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: