„Dell“ pristatė labai simpatiškos kainos planšetus  (3)

Taivanyje vykusios „Computex 2014“ parodos metu, „Dell“ pristatė atnaujintus „Venue 7“ ir „Venue 8“ planšetinių kompiuterių modelius su „Android“ operacine sistema. Abu naujieji „Venue“ serijos planšetiniai kompiuteriai bendrovės internetinėje parduotuvėje bus parduodami jau nuo liepos 1 d.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skelbiama, jog tiek atnaujintas „Dell Venue 7“, tiek ir „Venue 8“ bus parduodamas su iš anksto įdiegta naujausia „Android 4.4 KitKat“ versija.

„Venue 7“ planšetinis kompiuteris pasižymi 7 colių IPS technologijos WXGA (1280x800 taškų) raiškos ekranu. Jis taip pat turi dviejų branduolių „Merrifield“ platformos ir 1,6 GHz taktinio dažnio „Atom Z3460“ centrinį procesorių bei 1 GB operatyviosios RAM atminties.

„Dell Venue 7“ visada pasižymėjo simpatiška kaina - tolesnėje nuorodoje galite susipažinti kiek Lietuvoje kainuoja ankstesnės laidos „Dell Venue 7“ planšetinis kompiuteris. Po atnaujinimų pranešama, kad užsienio rinkoje jo kaina išsilaikys panaši - sieks apie 159,99 JAV dolerių.

Tuo tarpu „Venue 8“ komplektuojamas su 8 colių IPS technologijos aukštosios raiškos (1922x1200 taškų) ekranu. Šiame planšetiniame kompiuteryje taip pat rasime 1 GB RAM ir „Merrfield“ platformos dviejų branduolių „Intel Atom Z3480“ centrinį procesorių, tačiau jo taktinis dažnis yra 2,1 GHz.

Abu atnaujinti „Venue“ serijos planšetiniai kompiuteriai turi 16 GB integruotą vidinę atmintį, tačiau ji esant poreikiui gali būti praplėsta naudojant „microSD“ kortelę (iki 64 GB). Reikia paminėti ir tai, kad „Venue 7“ ir „Venue 8“ planšetiniai kompiuteriai turi 4550 mAh talpos baterijas.

„Venue 7“ planšetinis kompiuteris turi integruotą 5 megapikselių kamerą galinėje ir 1 megapikselio kamerą priekinėje dalyje. Tuo tarpu „Venue 8“ galinėje dalyje taip pat integruota 5 megapikselių kamera, tačiau priekyje jau rasime 2 megapikselių kamerą.

„Venue 7“ planšetinio kompiuterio (193x118x8,95 mm) svoris yra 290 gramų, o „Venue 8“ (216x130x8,95 mm) sveria 338 gramus.

Rinkoje bus prienami juodos ir raudonos spalvos atnaujintų planšetinių kompiuterių variantai.

Besižvalgantiems į „Venue 8“ serijos planšetus, reiktų jų nesumaišyti su gimininga, bet daugiau funkcijų turinčia „Dell Venue 8 Pro“ serija. Šios serijos planšetai siūlomi ir Lietuvos pirkėjams - tolesnėje nuorodoje susipažinsite su „Dell Venue 8 Pro“ lietuviška kaina ir techninėmis charakteristikomis. Svarbu atkreipti dėmesį į kainų skirtumus - naujasis „Venue 8“ kainuos 199,99 JAV dolerius, kai „Dell Venue 8 Pro“ - jau kelis kartus brangiau.

Pristatymo metu „Dell“ asmeninių kompiuterių produktų grupės viceprezidentas ir generalinis direktorius Samas Burdas sakė: „Planšetiniai kompiuteriai „Dell Venue“ yra sukurti būti nepamainomais kompanionais, kurie teikia įvairias pramogas, o taip pat leidžia dalintis prasmingomis ir įsimintomis akimirkomis su šeima ir draugais. „Dell“ klientai dabar turės dar daugiau lankstumo nei kada nors anksčiau, kadangi jų technologijos galės judėti su jais visos dienos metu, o tai leidžia joms tapti vientisa jų gyvenimo dalimi.“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(10)
(2)
(8)

Komentarai (3)