Nieko amžino: „Gmail“ pabaigos pradžia?  (15)

„Independent“ rašo, jog „Google“ kompanija ketina populiarią elektroninio pašto platformą „Gmail“ nustumti užmarštin ir išpopuliarinti naują paslaugą. Bendrovė jau pradėjo skatinti savo vartotojus naudotis „Inbox by Gmail“ paslauga, o toks žingsnis gali reikšti „Gmail“ pabaigos pradžią.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Elektroninio pašto platforma „Inbox“ vartotojams buvo pasiūlyta dar praėjusiais metais, tačiau „Google“ taip ir nesugebėjo išpopuliarinti šios paslaugos. Būtent dėl šios priežasties „Google“ metė dideles pastangas, kad kuo daugiau internautų „perbėgtų“ į „Inbox“.

Dabar kai kurie internautai, naudojantys išmaniąją programėlę „Gmail“ bei turintys paskyrą „Inbox“, į ją nukreipiami automatiškai. Tiesa, internautai gali itin lengvai sugrįžti į įprastą „Gmail“ paskyrą.

Neatmetama tikimybė, jog netolimoje ateityje „Inbox“ taps standartine paslauga visiems „Gmail“ vartotojams, o „Gmail“ vardas pasiliks užmarštyje.

Patys kompanijos atstovai teigia, jog jie kol kas neplanuoja palikti „Gmail“ nuošalyje, tačiau neneigia, jog „Inbox“ gali tapti standartine elektroninio pašto platforma.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(42)
(17)
(25)

Komentarai (15)