Samsung „nušovė“ Apple jos pačios ginklu (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

w00xer 2016-01-06 13:00
Tai šitos pirmos pasaulyje su w10 plancetes išskirtinumas samsungo ekranas? O MS surface? Tik tiek, kad be samsung ekrano?
lizunas 2016-01-06 16:40
Sakydavau, jei pirksiu planšetinį, tai tik su Win OS, bet paskaičius šitą apžvalgą http://blog.murinas.lt/windows-10-plans ... windows10/ pradedu persigalvoti
Simplicity 2016-01-07 14:31
Jei kompiuterį naudojam su pele ir klaviatūra, tai naudojam standartinę sąsają (įprastą darbalaukio režimą). Jei yra noras braukyti pirštu, tai dviem pelės paspaudimais arba atjungdami klaviatūrą (kalbu apie MS Surface) pereinam į TABLET režimą ir naudojam kaip iOS ar Android įrenginį. Priklausomai nuo to, kurį režimą naudojam, reikėtų rinktis ir atitinkamas programas: programėlės ir žaidimai iš Windows Store, kai valdom tik liesdami ekraną, o įprastas programas ir žaidimus tada, kai kompiuterį valdom pele ir klaviatūra. (Sriubą galima valgyti ir šakute, bet šaukštu patogiau.) p.s. Autorius save vadina pripažintu IT specialistu ir ekspertu, bet jo interneto svetainė tokia kreiva, kad net susidaro įspūdis jog net apie CSS ir HTML nėra girdėjęs. Reikia tikėtis, kad iki kol baigs mokyklą, šis "ekspertas" IT srityje gerokai patobulės arba bent jau susiras bendradarbį, kuris bus tikras IT ekspertas ir padės rašyti straipsnius.
erik.murin 2016-01-07 15:29
O, gerai, čia tave radau, nes bloge pakomentavau, bet ten atsakymo ar tamstos perskaitymo nesitikiu. Aš keistuolis? Haha, pirmiausiai su teksto suvokimu reikalus reikia susitvarkyti. Kur aš kabinėjausi, kad prastai žaidimai touch režimu veikia, tiksliau neveikia? Aš tik pasakiau, kad klaviatūros ar pan. daikto prijungimas prie planšetės tam, kad žaisti žaidimą - jau nešiojamo kompiuterio požymis, apie ką ir buvo straipsnis. Taip, žinoma, mano supratimas menkas, nu geras. Apie dvi grafines sąsajas - pats bent esi bandęs jas? Tablet režimas tik pakeičia start meniu, multitaskingo meniu ir kelias kitas smulkmenas, bet šiaip valdymas appsuose (netgi Windows defaultiniuose) ir visoje vartotojo sąsajoje išlieka nepatogus touch'ui. Tie patys nustatymai, kurių screenshotą įmečiau tekste, yra visiškas nonsense. Reikėtų rinktis atitinkamas programas, blah blah blah. Visų pirma, touchui jų nelabai yra. Antras dalykas, kam tada pirkti tą nepilnavertę planšetę/laptopą, kai galima nusipirkti du pilnaverčius daiktus? Tl;dr - nesupratai teksto esmės, o kažką blevyzgavoji apie mano „menką“ supratimą, nors pats nelabai gaudaisi.
Simplicity 2016-01-07 20:05
Kodėl pats pasirinkai nepilnavertį daiktą su 8" ekranu ir Atom procesoriumi? Dėl kainos, dydžio, svorio, galios, galimybės prisijungti FHD monitorių HDMI kabeliu? Kas tau trukdo naudotis Windows Store programėlėmis? Jei gamintojas Windows 10 operacinę sistemą sukiš į 5" ekraną turintį įrenginį, dėl prastos ergonomikos ("user experience") vėl kaltinsim Windows OS ar įrenginio gamintoją? Ar operacinė sistema taps geresne, jei lietimui jautrų 5" FHD ekraną mes pakeisim lietimui jautriu 15" ar net 20" FHD ekranu? Pats jau kurį laiką mąstau apie Surface 3 ar 4 PRO įsigijimą, nes šie įrenginiai yra gerokai lengvesni už tos pačios įstrižainės nešiojamus kompiuterius. Dydis ir svoris man aktualus ne dėl to, kad rankose 1.5 kg svorio nenulaikau, o dėl to, kad Surface kompiuteris krepšyje (ar rankiniame bagaže) užimtų gerokai mažiau vietos už įprastą nešiojamą kompiuterį.