Keisčiau nebūna: namai, kuriuose gyventi išdrįstų ne kiekvienas (Foto)  (0)

Žvelgiant į istoriją, žmonės gyveno įvairiai – pradedant urvais, baigiant pilimis ir daugiabučiais. Šiandien galima rasti pačių keisčiausių ir įvairiausių architektūros pavyzdžių.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2016-02-08 Keisčiau nebūna: namai, kuriuose gyventi išdrįstų ne kiekvienas (Foto)  (0)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vieni žmonės yra priversti ieškoti kūrybiškų sprendimų dėl neįprastų vietų, kuriose nori statytis namus, kiti tiesiog mėgsta originalumą ir nori išsiskirti.

Portalas boredpanda.com pristato neįprasčiausių pasaulio namų sąrašą.

Permatomas namas, Japonija

Šis namas yra unikalus, tiesa nesuteikia visiškai jokio privatumo. Vis dėlto šis statinys yra laikomas vienu unikaliausiu namu pasaulyje.
 

Riedlentininkų namas, JAV

Tiesiog svajonių namas riedlentinininkams, mat ant visų šio namo paviršių bei ant visų sienų galima važinėtis. Tik klausimas, ar patogu ilsėtis.

Siauriausias pasaulyje namas, Lenkija

Labai siauras namas, kuris yra įsiterpęs tarp dviejų pastatų. Pastatas tikrai nepatiktų klaustrofobikams, mat erdvės jame yra labai mažai.
 

„Flinstounų“ įkvėptas namas, JAV

Animacinis filmukas „Flinstounai“ įkvėpė šio namo savininkus sukurti ekrane rodyto namelio realią versiją. Vis dėlto, viduje savininkai pasirinko kiek šiuolaikiškesnį interjerą.
 

Namas – čiuožykla, Japonija

Labai smagus namas vaikams, nes iš antro aukšto į pirmąjį galima nučiuožti čiuožykla. Taigi pats namas tampa žaidimų vieta. Tikra mažūjų svajonė, tačiau ar patiks tėvams?
 

Akmenis namas, Portugalija

Portugalijoje stovintis namas iš akmenų daugeliui priminė animacinio filmuko „Flinstounai“ namą. Iš pradžių jis buvo naudojamas kaip šeimos atostogų namas, tačiau kadangi sulaukė didžiulio turistų susidomėjimo, buvo transformuotas į vietos muziejų.
 

Milžiniška kriauklė, Meksika

Namas, kurio forma primena didžiulę kriauklę, yra labai išskirtinis. Spalvinga architektūra ir forma traukia daugelio smalsuolių žvilgsnius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Grynas.lt
Grynas.lt
(23)
(15)
(8)

Komentarai (0)