Ar žinojote apie aršias kovas su interneto troliais: rimtą iššūkį jiems metė savanoriai Lietuvos elfai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Arns 2016-03-23 22:54
taip westuk, aš apie ratus, o tu apie batus. Kalbame apie portalo moderavimo poziciją, kad bet kokia diskusija, kuri nepatinka moderatoriui yra trinama. Tavo straipsnyje apie tai nekalbama, tuose portaluose nesilankau, bet apie "patriotus" visi žino, konfliktai sprendžiami banais. Tiesiog už nuomonę, kuri nesutampa su nustatytu tiesos kursu. Nesvarbu argumentai ar motyvai, tai netinkama ir su tuo kovojama. Kokia tada diskusija galima?
Benediktas 2016-03-23 23:11
Arnai, pats esi su Rusijos veliavos niku, net vizualiai neslepi, kieno interesai, tau svarbiau Ir dar drįsti pykti, kad kai kam nepatinka tavo komentarai. Siuo metu mastanciam zmogui labai sunku turetu buti didziuotis Rusija.
TAURAS 2016-03-24 06:05
Mums verkiant reikia ziniasklaidos kuri kritikuotu valdzia,nes ji dirba BLOGAI!!! Laisvos ziniasklaidos, beveik nebeliko.. Pagrindiniai informacijos, bei naujienu saltiniai garantuotai vygdo valdzios, ar dar kazkieno nurodymus.. Ten pilna uzsakomuju straipsiu, pilna propogandiniu straipsniu, taigi noreciau paklausti, ar demokratinej valstybej gali vykti kazkas panasaus? Juk ziniasklaida turi buti laisva, bei nepriklausoma, ji turi kontroliuoti valdininkus, o ne atvirksciai, tauta? Tikrai pas mus Lietuvoje ne sventuoliu armija valdzioje susirinke ir ne vienas pilietis yra su sia sistema susidures.. Kur jam rasti informacija apie Lietuvoje vykstancius blogus, nesvarius darbelius ir ne tik pries rinkimus? O ka daryti, jei tau nepatinka emigrantai, ar pvz gejai? Juk mes esam zmones ir nemegti kitokiu yra visai zmogiska, juo labiau jie pamina musu vertybes? Kur rasti kitokia nuomone? Taigi sia laisva nisha uzpildo visokie portalai kaip ldiena kurie paprasciausiai copy pastina rusiskus straipsnius, kuriuos rasineja, tokie patys "laisvi" zurnaliugos kaip ir delfyje tik is kitos puses.. Ir tai vyksta del to, jog ziniasklaida pradejo ne kontroliuoti visuomene, o ja valdyti..
PupuDede 2016-03-24 08:10
Elfai valdo nuomones turėti negalima kitos iškarto minusu krūva va jums ir Demokratija aukščiausiame lygije.
Marius.brn 2016-03-24 09:11
Kad kritikuoti ir žinoti problemas nereikia pradėti ginti svetimų interesų. Dažniausiai lietuvoje matome, kad visokie fruktai pradeda gedėti laikų kurie senai neegzistuoja, tai tada ir taip aišku, kad jiems vien už tai turėtų būti atimta balsavimo teisė. Jei nori matyti bėdas, jas spręsti, tam reikia išsilavinimo/apsiskaitymo, o ne alternatyvios spaudos. Visi turi teisę/privalo kritikuoti. Bet ne būti kolaborantais. O tie kuriems sunku turėti bent minimalų suvokimą kas darosi, tai įprastai ir kimba ant tokio "pašaro". Geriausias pašaras tokiems yra iš Rusijos.
aurimokas 2016-03-24 09:23
Keep on going mate, you have proven yourself as internet troll
Benediktas 2016-03-24 09:52
aurimokas, Čia buvo tavo bandymas išsukti Uspaschiko stiliumi. Teisiškai dviejų partijų sujungimas pagal Lietuvos istatymus, reiskia nauja juridini darini. Ir panaikina DP nuodemes, bet visi zino, kad Viktoro partija slepe mokescius. Taip ir Arno veliava apversta aukstyn su dviem ereliais oficialiai nera Rusijos veliava, bet mes mastome ne tik teisiskai.
AP0323 2016-03-24 10:53
paskaičiau iki vietos apie atbėgelius ir supykino...kas (d)elfius finansuoja??? šeip tarp elfų turbūt yra 50 % PEDERASTŲ (tarptautinių žodžių ždodynas - pederãstas [gr. pais (kilm. paidos) – vaikas, jaunuolis + gr. erastēs – įsimylėjėlis], vyras, lytiškai santykiaujantis su vyru.), marginalų, tolerastų ir kitų valdžią garbinančių mankurtų. Visi yra rusijos AGENTAI, kurie kritikuoja valdžią - mokytojai, nacionalistai, žmonės pries pa(at)bėgelius, pensininkai...laukiu nesulaukiu, kada tolerastams ir pederastams atbėgeliai (pagal islamą) pradės pjaustyti galvas, bet aišku vėl jie rėks , kad kaltas putinas...
aurimokas 2016-03-24 10:57
Really? tu rimtai trolis esi, jeigu neskiri Serbijos (sallies, kuri yra Europoje) nuo Rusijos veliavos. Tai tu gal ir Lietuviu veliava su Ganos maisai? Juk tos pacios spalvos ir ten ir ten
Shinigami 2016-03-24 11:25
Arns 2016-03-24 11:59
Trūksta žodžių Bet kaip matome iš daugelio palaikymo, esi "elfas". Tikiuosi magiška lazdele nesivanosi
sub 2016-03-24 13:10
HAh, trys iš pirmų keturių komentarų greit parodo kas trolis. Tuo labiau žinant tų asmenų senus komentarus senose diskusijose - nieko nestebina, tam manau net patys pritartų, ane lucy, audriau, aurimookas? Juk reikia kažkaip atidirbti užsimaskavus. Arns - ar seniai šis avataras pas tave, o kas ankščiau buvo ir dar ankščiau? Pamiršai? Aš ne. Arns čia visus stebino savo išradingais avatarais, atributai visada buvo parinkti kryptingai, kaip ir komentarai, visada atspindėjo jo aiškią nuomonę: rytai, sovietai ir t.t. Putin respect. Esu prieštaravęs, esu pritaręs, bet tai nieko nekeičia: niekada nebuvo gero komentaro iš tavo pusės į JAV, EU, NATO pusę, bet visada teigiamos nuomonės "deržavos" linkme. Išvados kalba už save. PupuDede iš vis absurdas. Nė vieno logiško komentaro, paremiant savo nuomonę kažkokiais faktais, kaip ir pirmieji trys, amžinieji kūjo ir pjautuvo riteriai: lucy, audriaus ir aurimookas. Manau, kad nei vienas asmuo, kurių nickai aukščiau paminėti, nėra tarnavęs ar šiuo metu tarnaujantis Lietuvos kariuomenėje. Žinokit vatufkės, kad man gazirofkė irgi buvo skani už 5 kapeikas, bet bent jau nenuplovė smegenų ir neuždengė akių rožine spalva, kaip nekaikuriems. Nesu elfas, net nereikia tokiu būti, kad matytum deržavos paveiktą nuomonę.
PupuDede 2016-03-24 13:26
O kokie tavo argumentai kita nuomonė jau blogybė? Niekados nepalaikiau nė vienų nė kitų esu už taiką kai jūs dauguma už karo kurstymą, ELFŲ gvardija ir tiek. Tik jūsų ausis iš po kopūstų lenda o ne iš teisybės. Yra tik viena nuomonė ir ji JAV ir EU o čia į ką panašu ar ne į tapačia supuvusia Rusija???? Tiesos nenorite matyt, jum tik subines laižyt. Ir pinigus taškyt pabėgėliams ir kariniui biudžetui!!!
aurimokas 2016-03-24 13:33
O Dedes Semo burgeriai tamstos smegenu farsu kartais neuzkiso? Del kariuomenes turiu itarima pats netarnaves ir kitus iskart keiksnoji? As asmeniskai neturejau noro rinktis kariuomenes profesija (programavimas visuomet buvo prie sirdies, ko kariuomenej neismokys ir nesuteiks gerai apmokamo darbo), nors iki 18 metu buvau jaunasis saulys. Taip susikloste, kad i privalomaja tarnyba nepatekau, nes ji buvo sustabdyta, o dabar dar turiu metus laiko buti pakviestas, ir nors ir turiu gerai apmokama darba, jeigu sauks - eisiu. Taip kad gal jau pasikelk berete nuo akiu ir tapk viska reginciu, o ne daltoniku, matanciu tik juoda ir balta, bei rekianciu "kas ne su mumis, tas pries mus". Nepamirsk kad yra zmoniu nepalaikanciu nei vienos puses. Technologijos.lt kuo toliau tuo labiau i diktatura pradeda panaset, kur uz kitokia nuomone zmones yra uzmetomi akmenimis.
Benediktas 2016-03-24 13:55
Ta "kita nuomone" pas mums komentaruose ir delfyje, beveik visada sutampa su oficialia Rusijos nuomone. Neblogas sutapimas.
sub 2016-03-24 14:12
PupuDede, kita nuomonė yra ok, bet jei ta nuomonė visada vienoda, kategoriška ir nepakeičiama - tai kyla įtarimas. Bet kadangi jūs viską žinote geriau už kitus, kas kam ką laižo, nereikia pavydėt. Ginyba ir pabėgėliai nėra pati baisiausia tema Lietuvoje. Ar jūsų atlyginimas sumažėjo dėl paramos pabėgėliams ar didinamų išlaidų ginybai? Kodėl taip skauda? Kam jūs skirtumėt tas išlaidas, papasakokite - visi bendrai padiskutuosim, gal jūs protingesnis nei mūsų ęsama valdžia, ir jus rinksime į seimą, gal. Aurimookas, aš propoguoju sveiką maistą, tiesą sakant neatsimenu kad aburgerį esu valgęs, taip kad prašovei. Dėl kariuomenės Jūs teisus, aš jau per senas, nešaukė - nėjau, bet savanoriai manau ne ką blogiau. O dėl kariuomenės ir gerai apmokamo darbo jūs klystate, kaip ir daugumos dalykų. Bet taupant laiką, rašalą ir apibendrinant, norėjau paskayti, kad iš jūsų komentarų būtų sunku reziumuoti, kad jūs nepalaikot nei vienos pusės. O kalbant apie diktatūrą, kritikos stėles galite pirmiau laidyti ten kur nėra laisvo žodžio, kur bet kokai nuomonė neatitinkanti, o ypač prieštaujanti valdžios nuomonei yra eliminuojama.
PupuDede 2016-03-24 14:38
Aurimukui. Kariuomenė padaro tikrais vyrais. Išmokymas žudyti kita žmogų reiškiasi tapimas vyru. Kategoriškai prieš, pats intensyviai sportuoju, medžioju ir gal geriau šaudau neitu ir man nereikia kariuomenės kad tapčiau vyru (bendras žinios, kultūra, mandagumas, va kur vyras). Benediktai Labai paprasta apžiūrėk minusus ir pliusus visi kas pasisako už.....sėdi su pliusasi kas tik turi nors kiek kitokia nuomonė kad ji ir nepalaiko Ruso jau sėdi su minusu (tai kur čia lygybė??) Sub Skirta 575,2 mln. (2 milijardai LT) vien tik 2016 m. Su šia suma užkišamos VISOS skylės. Kiek mokytojai prašė pinigų kad būtų patenkinti tik 15 mln. bet jų nerado. Atėmė iš vaikų būrelių. Kariuomenė svarbiau nei vaikai (reziumė). Jeigu butu mano valia (pafantazuokim) tai butu taip kariniui biudžetui 0 (didelis riebus nulis). Visa gyvenimą treniruojasi mokosi dirbti darbą bet jo ir nedirba (ačių dievui) jokios visiškai naudos valstybei (priminkit kokia reali nauda, jei klystu buvo per 20 metu). Tai va, kadangi reikia tvarkos saugumo tai 50% lėšų skirčiau policijai, tegul jie turi tuos sraigtasparnius šautuvus ir jų pačių žymiai žymiai daugiau, taip butų labiau užtikrinamas bendras saugumas nei dabar su kariuomene. Švietimui bendrai 25 % (143 mlj) už tokia suma pagerėtų universitetų kokybė, būreliai vaikams, sporto aikštynai ir vien tik per vienus metus, like 25 % sveikatai ir kad ji tikrai panašėtų į nemokama o ne kaip dabar. Sveikatos pasitikrinimas kuris yra visiems dirbantiems privalomas yra mokamas, teisės mokamos ir .t.t.t. Ir manai kad būtų blogiau taip paskirščius pinigus nei juos išmetant poligonuose pasišaudant kareivukams. Ir ką būtų sunkiau nukariauti laiminga liaudi kuri gins iš paskutiniuju (kaip per sausio 13) ar kaip dabar yra pikta ant savo valdžios, bet turinčia tris tankus???
elcucuy 2016-03-24 16:07
Nuosava kariuomenė yra vienas iš suverenios valstybės neatskiriamų elementų. Įvykdžius jūsų planą kaip mat būtumėme išmesti iš NATO. O be NATO rusijai atsiveria visos galimybės pas Mus suorganizuoti tai, kas įvyko Gruzijoje ar Ukrainoje. Šauktinių kariuomenė tam ir reikalinga, kad nereikėtų pastoviai laikyti daugybės profesionalių karių, kurie kiauras dienas nieko daugiau neveikia kaip šaudo į taikinį. Tarnyba skirta apmokyti ne žudyti, o apsiginti, apginti savo šeimą, namus ir įsitikinimus - niekas šauktinio neišsiųs kariauti į Siriją - tam skirti profesionalai. Kaip pagal tave apsigins viskuo patenkinta visuomenė, kuomet savo akyse net ginklo nebus regėjus - puikiai matom kaip ginasi Belgija - iš tokio apsileidimo saugumo sferose jų piliečius tiesiog skerdžia gatvėse iš rytų atvykę barbarai. Įvertinus jūsų mastymo kryptį, jog nėra pasauly agresorių, nuo kurių reikia gintis, galima būtų atsisakyti ir policijos ir baudžiamųjų įstatymų - tuomet piliečiai gyventų dar didesnėje taikoje ir harmonijoje.
PupuDede 2016-03-24 16:27
Jusu nuomone: Šauktinių kariuomenė tam ir reikalinga, kad nereikėtų pastoviai laikyti daugybės profesionalių karių, kurie kiauras dienas nieko daugiau neveikia kaip šaudo į taikinį. Bet jus pats sau prieštaraujate sakote reikia ginti bet profesionalai per brangu. Tai siūlote mėsa kloti priešams po kojomis? Jūsų nuomonė:Kaip pagal tave apsigins viskuo patenkinta visuomenė, kuomet savo akyse net ginklo nebus regėjus - puikiai matom kaip ginasi Belgija - iš tokio apsileidimo saugumo sferose jų piliečius tiesiog skerdžia gatvėse iš rytų atvykę barbarai. Todėl ir siūlau puse pinigų skirti policijai kuri būtent tuom ir dirba. Beje ar gali kištis kariuomenė į tokius susišaudimus su teroristais atsakymas NE. Tai atlieka policija ir spec būriai. O ar policija mūsų turi bent gerus ginklus? Jei mėtyti pinigus tai bent nauda tūrėtu būti, aš už profesionalia kariuomene kuri bent sugeba pataikyti į taikini o ne tie šauktiniai kurie išauna per visą tarnavimą 30 šovinių DDDD
Atk 2016-03-24 19:40
Priešų nėra. Yra tik tavo broliai, kurių kita ideologija ir jie tave laiko priešų, o tu juos laikai priešus, o iš esmės vienas nuo kito niekuo nesiskiriat.