Stebinantis „Lincoln“ visureigis – su laipteliais, spinta ir neregėtomis durelėmis (Video)  (3)

Kompanija „Lincoln“, prieš beveik dvidešimt metų į rinką įvedusi prabangaus visureigio sampratą „Navigator“ modelio pavidale, Niujorke pristatė savo ateities viziją SUV segmente. Parodoje demonstruojama prototipinė „Navigator Concept“ versija, kurios pagrindu bus sukurtas realus, jau kitais metais prekyboje pasirodysiantis automobilis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Amerikiečių gamintojo pranešime teigiama, jog dizaino skyrius idėjų sėmėsi iš jachtų kūrėjų. Tuo metu žurnalistams į akis pirmiausiai krenta dar niekur nematytos į viršų atsidarančios plačios durelės ir keleivių komfortui skirti įlipimo/išlipimo laipteliai, automatiškai susilankstantys uždarant dureles.

Salone montuojamos firminės „Lincoln“ sėdynės, kurios reguliuojamos 30 krypčių.

Automobilyje taip pat sumontuotas visiškai skaitmeninis prietaisų skydelis, didelis lietimui jautrus multimedijos ekranas, speciali drabužių transportavimo spinta galinėje salono dalyje bei garso sistema „Revel“.
 

Tarp kitų funkcijų: kameros aplink visą visureigį, avarinio stabdymo sistema, atpažįstanti pėsčiuosius, ir eismo juostos palaikymo sistema.

Variklio skyriuje montuojamas 3,5 litro darbinio tūrio šešių cilindrų benzininis agregatas su dviem turbinomis, kurio galia siekia 400 AG. Teigiama, kad tai visiškai nauja jėgainė, kuri bus skirta šiam modeliui, kaip ir platforma, ant kurios jis pagamintas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(16)
(2)
(14)

Komentarai (3)