„Xiaomi Mi Max“: naujas milžiniškas kinų telefonas už nustebimo vertą kainą (Video)  (23)

Naujausias „Xiaomi“ telefonas yra milžinas, prieš kurį net bendrovės planšetofonai „Mi Note“ ir „Mi Note“ pro atrodo gana maži. Kinų „Xiaomi Mi Max“ turi 6,44 colio įstrižainės ekraną ir 4 850 mAh bateriją, kuri, atsižvelgiant į aktyvius tokio ekrano pikselius, yra labai reikalinga, rašo engadget.com.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Mi Max“, priklausomai nuo modifikacijos, veikia su „Qualcomm Snapdragon 650“ arba „Qualcomm Snapdragon 652“ procesoriais, 4 GB arba 3 GB RAM ir turi 32 GB arba 128 GB vidinės atminties.

Telefonas turi vientisą metalinį korpusą su dviem antenų linijomis ir Mi logotipu nugarinėje dalyje. Įrenginį galima rinktis iš standartinių spalvų – sidabro, aukso ir tamsiai pilkos.

Su „Mi Max“ pristatyta ir nauja MIUI 8 vartotojo sąsaja – naujausia „Xiaomi“ modifikuota „Android“ operacinės sistemos versija. Tarp naujų jos funkcijų yra galimybė viename telefone sukuti du profilius ir juos apsaugoti skirtingais slaptažodžiais.

Telefone taip pat integruotas pirštų atspaudų jutiklis, o nugarinėje dalyje – 16 MP kamera (priekinė – 5 MP).

Techninės charakteristikos didelio susižavėjimo nekelia, kol neatsižvelgiama į kainą – versija su „Snapdragon 650“ ir 3 GB RAM ir 32 GB vidinės atminties kainuos 230 dolerius, modelis su „Snapdragon 652“ ir 64 GB nuolatinės atminties ir 3 GB RAM – 261 dolerį, o už 307 dolerius galima įsigyti versiją su 4 GB RAM ir 128 GB vidinės atminties.

Visos trys versijos kainuoja mažiau nei flagmanai „Mi Note“ ir „Mi Note Pro“ 2015-aisiais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(38)
(5)
(33)

Komentarai (23)

Susijusios žymos: