Inžinierius prakalbo apie Adolfo Hitlerio branduolines bombas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Audrius 2016-05-20 10:30
Pradekim nuo "skelbia Dailymail.co.uk (UK statybininku laiksrasti)", tuo galim ir baigti.. Naciai suprato kas yra atomine bomba ir kaip ja padaryti, bet priejo prie racionalios isvados, kad ju karas bus arba trumpas arba jie pralaimes. Iki A-bombos statybu pabaigos karas butu arba laimetas-arba vokietijos jau nebebutu, todel visi resursai buvo nukreipti i tradicine ginkluote.
vanduo4 2016-05-20 15:21
- Įdomu kada viešai pripažins jog II karo pabaigoje ant Japonijos numestos A-bombos buvo surastos Vokietijoje, o ne pagamintos JAV. - Tuo laikotarpiu JAV stipriai vėlavo A-bombų ir raketinių sistemų srityje. Lygiai kaip pavėlavo pirmieji pakilti į kosmosą. Jie tai padarė tik su Vokietijos inžinierių pagalba ir naudodami patobulintas Nacių "Fau" sistemas (jeigu nesuklydau su pavadinimu).
Audrius 2016-05-20 15:34
??? cia is kur situos "faktus" trauki? Esi girdejas Manhattan projekta ir pvz, trinity bandyma?
Arns 2016-05-20 16:26
Tipo pavadinime prirašytas "inžinierius" padaro šį straipsnį solidžiu? Suprasčiau jog taip prakalbtu buvęs nacių inžinierius ar bent jau jo sūnus. Dabar viso labo laisvalaikiu tyrinėjimais užsiimantis eilinis pensininkas skaldo bajerius ir nori jog juo kas tikėtu. Vargu ar net priėjęs prie šiuolaikinės atominės bombos ją atskirtumei nuo paprastos. Tad tuo labiau verčia netikėti tokie kalbėjimai, kurie kažką pamatę iškart skelbia "atominės bombos, "nso", "neatrasta civilizacija".
sabotan 2016-05-20 20:38
Deja JAV pasigamino bomba bet ironiska kad uranas isties buvo nacistines vokietijos. O del bombu kad jos sprogs tai tikrai cernobilio nebus nes ten radioktyviu medziagu yra gana mazai.
kiesza 2016-05-20 22:19
Kada pripažins jog atominės bombos Vokiškos ?? Pripažins iškarto, vos tik tu pateiksi įrodymus, kad jos rastos Vokietijoje, tad pateik!! Kuriuo laikotarpiu JAV vėlavo branduolinėje programoje ? 1939? Įjunk loginį mąstymą! Hitleris savo generolams dalija įsakymus palikti rusams išdegintą žemę, per propagndą skelbia jog po pralaimėjimo Vokietijos nebebus, tad nėra ko gailėt gyvybės nei kariams, nei civiliams.. Ir visa tai manai vyksta turint atominę bombą? Tai kur ta bomba buvo? Nes Rusai atžygiavo iki reichstago, tai manai rado ten nesusprogdintą bombą ir įteikė jankiams? Netgi ištikimieji vokiečių kariai 1945 nebetikėjo propaganda apie slaptąjį ginklą, o ponas vanduo po 70+ metų vis dar tiki Goebelso pasakėlėm.. Esmė ta, kad naciams nė nepavyko sukurti kontroliuojamos grandininės reakcijos, tad tą planą karo pabaigoje jie numarino, tuo tarpu amerikonai bombą kūrė būtent Berlynui, tačiau pagreitėjus karo veiksmams ir ten įsiviešpatavus sovietams planas pasikeitė ir bomba išbandyta kitur. Bėje vokietija užimta buvo Balandžio pabaigoje, o japonai paskrudinti tik rugpjuti. Tai kodėl Amerikiečiai dar 3 mėnesiu eikvojo savo gyvąją jėgą nors turėjo atomines bombas. O jai visvien manai, kad bombos voki6kos tai kiek jų rado ? Tik tas dvi ?