Pristatyta penkis kartus greičiau telefoną įkraunanti technologija  (1)

Bendrovė „MediaTek“ pristatė naują „Pump Express“ technologijos versiją. Naudojant „Pump Express 3.0“, išmaniojo telefono bateriją nuo 0 iki 70 proc. galima įkrauti vos per dvidešimt minučių, o tai yra penkis kartus greičiau, nei įkraunant įprastai ir beveik du kartus greičiau už konkurentų analogiškas technologijas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujoji technologijos versija per penkias minutes išmanųjį telefoną gali įkrauti keturių valandų pokalbiui. „Pump Express 3.0“ su prietaisu sujungiamas naudojant USB Type-C jungtį. Elektros srovė iš adapterio perduodama tiesiai į akumuliatorių, apeinat įmontuotą standartinę įkrovos grandinę.

Tiesioginis įkrovimas sumažino energijos nuotėkį daugiau nei 70 proc., lyginant su „Pump Express 2.0“ versija. Be to, „Pump Express 3.0“  naudoja daugiau nei dvidešimt integruotų įrenginio apsaugos sistemų, įskaitant apsaugą nuo perkaitimo.

Naujoji technologija bus įgyvendinta prietaisuose, veikiančiuose su „MediaTek Helio P20“ lustu, kurių rinkoje tikimasi sulaukti iki 2016 m pabaigos. Ji taip pat bus pritaikyta ir dar tik kuriamuose įmonės gaminiuose. Be to, „Pump Express 3.0“ palaikymas gali būti pridėtas ir kitose mikroschemose, jei jį užsakys išmaniųjų telefonų gamintojas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TOPCOM
TOPCOM
(10)
(0)
(10)

Komentarai (1)