Nespėjusiems į „Windows 10“ traukinį: kaip apgauti „Microsoft“ ir atnaujinti sistemą nemokamai (Video)  (6)

Nespėjote pasinaudoti „Microsoft“ pasiūlymu nemokamai atnaujinti savo kompiuterio operacinę sistemą į „Windows 10“? Neskubėkite traukti piniginės: „Microsoft“ paliko spragą, kuri leidžia tai padaryti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tik jums reikės... apsimesti neįgaliu. Korporacija sukūrė „nemokamo atnaujinimo pasiūlymo pratęsimą“ esamiems „Windows 7“ ir „Windows 8.1“ vartotojams, kurie naudojasi pagalbinėmis (angl. assistive) technologijomis.

Kitaip sakant, neįgaliesiems. Taigi nors formaliai pasiūlymas nemokamai įsidiegti „Windows 10“ nebegalioja, „Microsoft“ pati sukūrė spragą, kuri ir toliau leidžia bet kam (neįgalumo niekas netikrins) pasinaudoti šiuo vienerius metus galiojusiu pasiūlymu.

Visa, ką jums reikia padaryti, – tai apsilankyti „Microsoft“ puslapyje (spauskite šią nuorodą) ir atsisiųsti .exe failą.

Nebijokite, niekas jūsų neįgalumo netikrins. Viskas – atidarius šį failą naujinimas į „Windows 10“ turėtų automatiškai prasidėti.

„Microsoft“ kol kas nenusprendė, kiek laiko galios šis „pasiūlymo pratęsimas“. Taigi pramiegoję terminą bent artimiausiu metu dar spės į nemokamą „Windows 10“ traukinį.

Operacinė sistema parduotuvėse kainuoja apie 120 eurų.

Antradienį, „Microsoft“ visiems „Windows 10“ naudotojams pradėjo platinti nemokamą naujinį „Anniversary Update“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(72)
(21)
(51)

Komentarai (6)