Pagaliau tikros inovacijos! Įspūdingas „Lenovo Yoga Book“ jau dabar vadinamas vienas revoliucingiausiu „IFA 2016“ prietaisu (Video)  (5)

„Lenovo Yoga Book“ turi plokščią klaviatūrą, kuri atpažįsta daug paspaudimo laipsnių ir leidžia žymėtis ranka rašytas pastabas. Jau dabar galima drąsiai teigti, kad tai gali būti vienas revoliucingiausių „IFA 2016“ renginio metu pristatomų įrenginių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kartais kai žvelgiame į naujienas technologijų pasaulyje, apima šioks toks marazmo jausmas. Nauji korpusai, greitesni procesoriai, didesnė ekrano raiška – na kiek galima? Tačiau galima manyti, kad būtent tokiomis akimirkomis atsiranda įrenginiai, kurie atnaujina mūsų tikėjimą inovatyvumu.

„Lenovo Yoga Book“ – tai originalus planšetinio kompiuterio, nešiojamo kompiuterio ir šiuolaikiškos užrašinės derinys. Įdomiausias įrenginio elementas – plokščia apatinė dalis, kuri gali tarnauti tiek kaip klaviatūra, tiek kaip paviršius, leidžiantis piešti ir daryti užrašus.

Kai piešiame, skydelis yra juodas, tačiau kai naudojamės įrenginiu įprastai, atsivaizduoja jame virtualūs klavišai. Klaviatūra reaguoja į daug paspaudimų laipsnių ir veikia ne tik su komplektacijoje esančiu „Wacom“ rašikliu (nereikalauja įkrovimo), bet ir su paprastais pieštukais. Taip rašant lape, padėtame ant „Yoga Book“, darbą taip pat pamatysime įrenginio ekrane. Panašu, kad šis produktas bus puikus įrenginys dirbantiems su grafika.

Kiti „Lenovo Yoga Book“ elementai taip pat nuteikia optimistiškai. Įrenginys turi 10,1 colio Full HD ekraną, „Intel Atom X5“ procesorių, 4 GB RAM atminties bei 64 GB saugyklą. Korpusas 9,6 mm storio, o viskas sveria 680 g. Pažymima, jog rinkai bus pateiktos versijos, skirtos dviems operacinėms sistemoms: „Android“ ir „Windows 10“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Varlė.lt
Varlė.lt
(38)
(4)
(34)

Komentarai (5)