Ir kaip apie tai nesusimąstėme anksčiau? Paprastas, bet veiksmingas būdas ištraukti įklimpusį automobilį (Video)  (11)

Jei dažnai važinėjate bekele, tikriausiai žinote, kad automobiliui įklimpus, geriausia pagalba yra virvė ir kitas automobilis. Tačiau šis naujas įrankis atliks juodą darbą kur kas paprasčiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Būgno formos įtaisas stabiliai prisitvirtina prie ratų ir pamažu juos traukia su kiekvienu apsisukimu. Todėl jums nebeprireiks nei tvirto mašinos buferio, nei kitų eismo dalyvių pagalbos ar brangių automobilio traukimui skirtų lynų, kurie ne visada būna pakankamai stiprūs.

Pritvirtinti šį prietaisą prie automobilio gali bet kas ir tai trunka vos keletą minučių. Kitas jo galas turi būti pririštas prie stabilaus ir tvirto objekto priekyje (kitos mašinos, medžio, pastato ir t.t.). Vienu lynu galima patempti 3 su puse tonos. Naudojant tik savo variklio galią, jūs automobilį galite ištraukti beveik iš bet kur. Tad, ar pasiruošę judėti toliau!?

Rinkinį sudaro du „būgnai“, kuriais jūs galite patempti dvigubą svorį. Ši priemonė puikiai tinka ne tik bėdos ištiktiems vairuotojams, tačiau ir bekelių fanatikams, kurie nori įveikti iš pirmo žvilgsnio neįveikiamas kelio atkarpas.

Turbūt sutiksite, kad šiais laikais nėra taip paprasta išrasti įrenginį, kuris būtų paprastas, bet kartu ir kur kas veiksmingesnis už įprastas priemones. Todėl šis automobilio „gelbėjimo būgnas“ nusipelnė pagyrų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(129)
(9)
(120)

Komentarai (11)