Naujas sukčiavimo būdas: iš vairuotojos pinigus išviliojo prie šviesoforo  (3)

Vairuotoja Agnė redakcijai papasakojo istoriją, kuri atskleidžia naują sukčiavimo būdą. Vasario 28 d., sekmadienį, važiuodama automobiliu Erfurto gatve, moteris pakliuvo į sukčiaus pinkles.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Važiavau sekmadienį per Lazdynus, sustojau prie šviesoforo. Prie mašinos priėjo vyras, atidarė duris ir pasakė, kad tuoj pamesiu ratą. Pasiūlė užvažiuoti į šalia esančią aikštelę. Jis, neva, pažiūrės, nes yra mechanikas. Aišku, aš išsigandau ir padariau kaip jis liepė“, – pasakoja Agnė.

„Liūdnos dienos, reikia kuo greičiau pakeisti dvi detales, nes kitaip pamesite ratą“, – paaiškino „mechanikas“.

Vyriškis pasakė, kad netoliese žino autoservisą ir pasiūlė viską sutvarkyti. Sutrikusi moteris neprieštaravo „geradariui“.

Paskambinęs į „savo servisą“, vyras paprašė atlaisvinti keltuvą. Po to moteriai paaiškino, kad detales reikia pirkti ne dirbtuvėse, o tiesiai pas tiekėją Savanorių pr. Jam irgi „paskambino“, paklausė ar turi reikiamas detales.

„Kartu nuvažiavom pas tą tiekėją prie namo netoli Gerosios Vilties stotelės. Vyras aiškino, kad "tiekėjas" turi detalių sandėlį bute, nes nuosava parduotuvė neapsimoka. Paprašė manęs 40 Eur ir nuėjo "nupirkti". Laukiau prie to namo mašinoje apie 50 minučių, bet nei mechaniko, nei tiekėjo, nei detalių...“, – pasakoja Agnė.

Supratusi, kad ją apgavo, pasijuto klaikiai.

„Puikiai suprantu, kad pati esu kalta, niekada nereikia pasitikėti nepažįstamais. Vyras buvo neaukštas,  kalbėjo lietuviškai ir rusiškai. Norėčiau, kad kuo daugiau žmonių sužinotų apie tokį sukčiavimo būdą“, – rašo nukentėjusi moteris.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(46)
(8)
(38)

Komentarai (3)