Nauja ryšio operatoriaus paslauga kelia pavojų – telefono sąskaita gali išaugti šimteriopai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Kiddo 2016-09-29 11:00
Rimtai?
Kubietis 2016-09-29 11:42
Ką čia tas šūdo malūnėlis mala apie svetimus telefonus, sim korteles ar savo Google paskyros susikūrimą. Vartotojas, dėl ko čia diskusija ir užvirė, teigia, kad dabar telefoną pasiėmęs vaikas ar šiaip draugas, paspaudęs pirkti programėlę ar tą patį filmą, knygą, ją ir nusipirks. Kalba eina ne apie vagystę ar telepatinius sugebėjimus. Apie kokius google paskyros susikūrimus peza, be šios paskyros android telefonas praktiškai nefunkcionalus, net youtubės nepajungsi, o google play programėlės fiziškai neįmanoma ištrinti, gali užblokuoti, deaktyvuoti. Tačiau kas iš to, tada telefoną gali mesti tiesiai į konteinerį. Trumpai kalbant programėlė kaip ir paskyra telefone privaloma, kaip ir dabar bus privaloma susimokėti už kažkieno išdaigas su jūsų telefonu.
kestutisz 2016-09-29 11:47
Tiesiog limitai turi būti "po defaultu" visiškas nulis (ne tas kuris reiškia "no limit"), bet tada aišku ir operatoriaus bizniukas "nepaeis". Beje, didelis akmuo į t2 daržą - iš jų aprašymų visaiškai neaišku kaip tiksliai su tais limitais yra? Galioja bendras numeriui ar iš http://tele2.lt/privatiems/ismaniosios- ... ogle-play/ "Mėnesio limitas – 100 Eur"
zaliaakis 2016-09-29 11:59
Na telefone gali tureti ir kelias google paskyras... Bet kad ka perkant per google play praso ivesti paskyros slaptazodi ir visada.... Bet kad google tiek apsaugu siulo. Kad bet kas nelabai ir pasinaudos tavo telefonu. Tik reikia netingeti jas naudotis...
vanduo4 2016-09-29 13:58
Nusipirkit iPhone ir neturėsit problemų. Ten viską galima užblokuoti. Išjunk galimybę pirkti ir niekas nieko nenupirks. Netgi įjungus pirkimo funkiją reikia suvesti savo paskyros slaptažodį. iPhone galima išjungti kiekvieną smulkmeną - pradedant nuo iššokančių žinučių, baigiant tavo vietos nustatymu ar mokamu internetiniu ryšiu.
bahuriux 2016-09-29 14:48
Visa tai padaroma ir su android, nepermokant.
Shinigami 2016-09-29 18:52
Šiaip gera paslauga, bet kaip ir visos paslaugos turėtu būti galima ją užsakyti ir atsisakyti, o ne automatiškai aktyvuota be galimybės išjungti. Kaip su iPad. Bendradarbis išvažiavo su juo į užsienį. Tik išvažiavus iPad pradėjo kas valanda siusti 1.60 MB duomenys. Neaišku kodėl ir taip visa kelionę. Žinoma bendradarbis apie tai sužinojo tik grįžęs į Lietuvą ir gavęs sąskaitą. Buvo prisukta nebloga sumelė. Kad ir kaip keista butu, šis siuntimas nustojo tik grįžus į Lietuva. Pravažiavo ne viena šalį ir visose buvo tas pats lygiai 1.60 MB, apitiksliai kas valanda, o viena diena tokių siuntimu buvo labai daug. Apie du A4 lapų ataskaita. O su limitais pas juos... Tas pats kas be limitų. Mama turėjo Tele2 internetą su 50 lt limitu, atėjo sąskaitą 90 lt. Kai nuvažiavo pasiklausti iš kur tokia sąskaita kai limitas tik 50 lt. Tai atsakė, kad internetas išnaudotas buvo labai greitai ir nespėjo sustabdyti. Nors kai naudoji išankstinio apmokėjimo kortelę, tai jos limitą pastebį jam net ne atėjus, o ji pasiekus iš kart atjungia. Jei butu man iš kart pasakius, bučiau liepes sumokėti 50 lt ir daugiau nemokėti.
Linas83 2016-09-29 21:35
Nelabai suprantu ko cia visi bangas kelia. Gyvenu vokietijoj, cia jau seniausiai galima taip atsiskaityti uz pirkinius play store, tik esu nusistates kad perkant reiktu ivesti slaptazodi. Tai nelabai isivaizduoju kaip vaikas ar koks ten ale draugas ar dar kas pripirkalios ten kazka. Jei zinoma slaptazodi uzsirasai and telefono kaip kiti megta pin koda uzsirasyti, ar dalinsi visiem tai nera ko kazko kaltinti. Tuo tarpu priskambineti apvalias sumas irgi lengvai bet kas gali jei jau telefonas nesaugomas.
Pezas 2016-09-29 21:53
Nereikia nusipirkti telefono išmanesnio už save. O jei vaikas išmanesnis už tėvus tai čia jau tėvų problema, o ne tele2.
salemas5 2016-09-30 00:21
As pas save google play vps isjunges..
zet 2016-09-30 00:34
as irgi nesuprantu, ko pyktsta tevai, jei vaikui leista pirkti is google play ar kur kitur. Vienintelis dalykas del Tele 2, kodel neina atsisakyti paslaugos ? wtf ? Isjeau is tele 2, nors ir patiko, bet buvo nesamoniu pas juos. Turejau seimai pasiemes verslo plana, nes pripliurdavome daugiau negu maza imone. Bet staiga kazkas pasikeite, ir sako, mokekite 2 kart brangiau, uz tai kad daug pinigu leidote n metu, ir fiziniai asmenys negali tureti nuo sios sekundes verslo plano (kad ir ant fizinio asmens). Tai sakau,duokit kita atitikmeni. Nedave. Dabar as kitur. Kas patiko, tai gan aiski Tele2 savitarna.
soulshot 2016-10-09 11:05
O galiausiai yra telefone visokios apsaugos,pradedant klaviaturos- ekrano apsauga,baigiant pirsto anspaudo apsauga. O del vaiku tj patys kalti jei be ismaniojo tel nemokat kitaip sudominti savo atzalu kad netrukdytu dirbti ar dar kazka daryti..