Atgyjantys piešiniai su „sidabriniu“ rašikliu: technologijų neišmanantiems žmonėms tai būtų tikras stebuklas (Video)  (1)

Neabejotina, kad toks išradimas turi daugybę galimybių, nors mes dar tiksliai ir nežinome, kokių… bet tai išsiaiškinti padės šį rašiklį su sidabro rašalu įsigiję vartotojai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2016-10-10 Atgyjantys piešiniai su „sidabriniu“ rašikliu: technologijų neišmanantiems žmonėms tai būtų tikras stebuklas (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokijuje įsikūrusi bendrovė „AgIC“ sukūrė rašymo priemonę, kuri leidžia konstruoti elektros grandines. Kompanijos pavadinimas remiasi sidabro trumpiniu periodinėje cheminių elementų lentelėje -Ag ir žodžių „Ink Circuit“ (rašalo grandinė) inicialais -IC.

Iš pirmo žvilgsnio šis prietaisas atrodo, kaip normalus rašiklis. Tačiau, dėl rašalo elektrinio laidumo, su juo nupieštą piešinį galite paversti į veikiančią elektros grandinę.

Vaizdo įrašas, kurį sukūrė interneto svetainė Vocativ, parodo praktinius šio įrankio pritaikymo būdus. Juo galima ne tik elektronikos subtilybių pamokyti savo vaikus, bet ir pasilinksminti patiems.

Prie idėjos įgyvendinimo prisidėjo finansavimo platforma „Kickstarter“, joje 2015 metais surinktos lėšos padėjo šį produktą padaryti prieinamą visiems.

Rašiklį su sidabro rašalu galite nusipirkti „AgIC“ interneto parduotuvėje už 14,99 dolerius. Tačiau turėkite omenyje, kad jis garantuotai veiks tik ant specializuoto popieriaus, kurį taip pat galite įsigyti minėtoje parduotuvėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(24)
(1)
(23)

Komentarai (1)