„Volkswagen“, „Opel“, „Renault“ ir kiti gamintojai galutinai keičia savo kryptį: vienintelė perspektyva - elektromobiliai (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

simaks 2016-10-18 16:51
idomi info, galima placiau ? kita vertus jei ir taip, tai turetu but garantinis atvejis be kalbu..
X-log 2016-10-18 17:56
Immortal, siulyciau tau pasiskaityti ilgalaikes teslos apzvalgas - siuo metu Tesla S patikimumas vertinamas zemiau vidutinio. Luzta daug kas jose - vandens pompos, diferiancialai, pakabos elementai, valytuvai, salono elementai, duru rankenos, centrine konsole ir t.t. Taip, dauguma siu elementu yra keiciama pagal garantija (berods 2/3 2013 laidos Tesla S buvo pakeista varikliai/baterijos), bet kokia situacija bus pasibaigus jai? Kokios ekplotacijos islaidos bus tada? Del savo "judanciu daliu skaiciaus" - kas yra judanti dalis? Vien rato guolyje galima suskaiciuoti 14+ judanciu daliu. Ar tu cia kalbi grynai apie variklio sudeti, kurie, beje, teslose nepasizymi patikimumu. p.s. neesu prie EV, bet esu pries Teslos garbinima. Be to, realistiskai ziurint, siuo metu EV tinka tik kaip antras auto arba jeigu nelendi is miesto. Kitais atvejais, jeigu finansai leidzia - hibridas, jeigu ne - sedi su VDV.
audriusn 2016-10-18 18:34
nelabai. dar kazin ar iki Leaf kokybes patemptu. nuolatines problemos su motorais, valytuvais, kreivais dangciu vyriais, vaziuokles geometrija, myzanciais ausinimo skyscio siurbliais, susibanguojantys stadziu diskai.
simaks 2016-10-19 08:04
aha, viskas tikrai baisiai skamba taip surasyta, kol nepaziuri statistikos, kad tesla uzima pirma vieta pagal "owner satisfaction" apklausas. gedimai kokie jie bebutu, tesla serviso sprendziami greitai, kokybishkai ir su tokiu aptarnavimu kur retam kito gamintojo servise gausi. naujas autogamintojas, normalu, kad bugai lenda, svarbu kaip tvarkosi su jais. 400 tuks. rezervaciju model3 kuris dar tik bus 2017u gale irgi daug pasako. standartine teslos garantija - 4 metai viskam, 8 metai baterijai, varikliui, inverteriui, diferencialas irgi ten patektu, nes bendarm "drive train" unite sumontuotas.
immortallt 2016-10-19 09:32
Keletas durnių garsiai rėkiančių kartais sudaro įspūdį, kad tai dauguma. Nemačiau oficialios statistikos, tad gedimų nelinkęs patvirtinti ar neigti. O šiaip ir BMW, ir Nissan ir Hyundai su <2 metų rida, kaip iš salono, mačiau su rimtais gedimais (iš labai artimos aplinkos visi). Nissan gedimas buvo toks rimtas, kad po 1.5 metų važinėjimo pasiūlė paimti seną automobilį už įsigijimo kainą, jei iš jų pirks kitą automobilį, arba pagal draudikų verčių lentelę grąžinti pinigus ir neapsiėmė taisyti.