Na ir kas, kad plonas, jei invalidas? Įspūdingas flagmanas su 7000 mAh talpos baterija  (7)

Kokia prasmė turėti galingą flagmaną, jeigu juo negali visą dieną intensyviai naudotis? Kinų gamintojas „Gionee“ būtent taip ir pagalvojo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vietoje „plono ir lengvo“ flagmano ši kompanija planuoja pristatyti 10.65mm korpusą turintį „Gionee M2017“ aukščiausios klasės telefoną su net 7000 mAh talpos baterija.

Iki šiol nesu matęs telefono su įspūdingomis charakteristikomis ir didžiulės talpos baterija – geriausias variantas, kurį kol kas esu matęs, ko gero, yra „Oukitel K6000 Pro“, bet ir pastarasis nėra itin įspūdingas. Tuo tarpu „M2017“ siūlys netgi tokias specifikacijas:

  • QHD raiškos 5.7 colių „AMOLED“ ekranas;
  • 1.9GHz aštuonių branduolių procesorius;
  • 6GB RAM su 128GB vidine atmintimi;
  • 12MP ir 13MP galinės kameros bei 8MP priekinė kamera;
  • „Android 6.0 Marshmallow“.

Pagal nutekintas nuotraukas, galime spėti, jog bus naudojamas ir lenktas ekranas, panašus, kokį matėme ir „Galaxy S7 Edge“ telefone. Deja, bet kol kas nėra žinoma, koks tiksliai procesorius bus naudojamas ir ar šiame telefone bus MicroSD kortelės lizdas.

Visgi „Gionee M2017“ atrodo gana prabangiai, turi geras charakteristikas ir įspūdingos talpos bateriją. Ko daugiau galite norėti? Belieka tikėtis, jog kažkokiu būdu sugebėsiu gauti šį telefoną apžvalgai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Kompiuteriai.lt
Kompiuteriai.lt
Autoriai: Erik Murin
(28)
(7)
(21)

Komentarai (7)

Susijusios žymos: