„Lenovo“ vėl driokstelėjo kaip reikalas: pristatė nešiojamą kompiuterį, kurio baterija laikys ilgiau nei daugelio išmaniųjų telefonų  (2)

Šiandien nemaža dalis nešiojamųjų kompiuterių gamintojų daugiausia dėmesio skiria jų lengvumui ir portabilumui. Tai, žinoma, geras sprendimas, tačiau jei jums nepernelyg rūpi koks plonas ir lengvas bus jūsų darbo įrankis, o svarbiau, ar jis išvers kasdienius smūgius ir kitus pavojus – „Lenovo“ turi jums pasiūlymą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Lenovo“ pristatė naująjį „ThinkPad X270” nešiojamąjį kompiuterį. Pasak šio kinų gamintojo, kompiuteris buvo kurtas atsižvelgiant ne tik į mobilumą, bet ir į kasdienes grėsmes – šiam kompiuteriui atlaikyti visos dienos intensyvias keliones bus vienas juokas. Tai patvirtina ir numatoma baterijos tarnavimo trukmė, dėl dvigubos, konfigūruojamos energijos šaltinio architektūros ji turėtų siekti įspūdingas 20 valandų.

„ThinkPad X270” bus komplektuojamas kartu su naujausios kartos „Intel Core i” procesoriais, ir pasirinktinai iki 16GB operatyviosios atminties.  Taip pat kompiuteris palaikys iki 2TB talpos HDD kietuosius diskus, arba iki 512GB PCIe SSD talpyklas, jei duomenų rašymo ir skaitymo greitis jūsų prioritetas. Akys pirmiausia pastebės 12.5 colių aukštos raiškos ekraną, kuris pasirinktinai galės būti dar ir lietimui jautrus. Be kita ko kompiuteryje bus instaliuota „Windows 10“ programinė įranga.

Nenuskriausti liks ir audiofilai – juos turėtų pradžiuginti „Dolby‘s“ įmonės audio įranga. „Lenovo ThinkPad X270“ kaina prasidės nuo 949 JAV dolerių, arba 910 eurų, o prekyba prasidės jau ateinantį sausį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Kompiuteriai.lt
Kompiuteriai.lt
(18)
(2)
(16)

Komentarai (2)