Ergonominis NASA stiliaus salonas? Ar „Tesla“ konkurentas tik erzina žmones ar tikrai ruošia kažką neįtikėtino? (Video)  (1)

Kompanija „Faraday Future“, kuri ketina konkuruoti su automobilių gamintoja „Tesla Motors“, parodė pirmo serijinio modelio prototipo anonsą. Naujas modelis, kuris bus sausį pristatytas elektronikos parodoje CES Las Vegase, turės futuristinį „ergonominį, NASA stiliaus saloną“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sprendžiant iš anonso, galinės sėdynės bus atskiros su atlenkiamomis atkaltėmis, rašo motor.ru. Kaip rašoma kompanijos pranešime, sėdynės padarytos taip, kad atsispirtų traukos jėgai.

Anksčiau „Faraday Future“ publikavo anonsų, iš kurių galima susidaryti įspūdį apie prototipo eksterjerą. Sprendžiant iš to, kas rodyta, tai automobilis su šviesos diodų žibintų optika ir galinio vaizdo kameromis, kurios pakeičia įprastus veidrodėlius. Informacijos apie naujojo automobilio galingumą kol kas nėra.

Ankstesnėje CES parodoje „Faraday Future“ pristatė prototipą FFZERO1 su keturiais elektriniais varikliais, kurių bendras galingumas buvo 1000 AG. Superautomobilis įsibėgėja iki 100 km per valandą greičio maždaug per 3 sek., o maksimalus jo greitis – 320 km per valandą.

„Faraday Future“ kelia smalsumą trumpu anonsu

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(2)
(11)
(-9)

Komentarai (1)