Ką iš tikro reiškia JAV specialiųjų pajėgų karių atvykimas į Lietuvą: tai nėra tik mandagumo vizitas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

irmastnt 2017-01-09 14:44
Kaip tai susije su mokslu ir technologijomis?
unytas 2017-01-09 17:08
yra skiltis http://www.technologijos.lt/n/technologijos/karyba tai ir naujienos i ta skilty
vanduo4 2017-01-09 18:26
Rusija ruošiasi masinėms pratyboms "Vakarai". NATO atsiuntė pastiprinimą dėl viso pikto. - Prisiminkite II pas. karą, kai Hitleris sudarė paliaubas su Stalinu, o paskui telkė savo armiją prie Rusijos sienos. O tada žaibiškai atakavo. - Su Rusija tas pats. Daug lengviau būtų ją atmušti iš pradžių, o ne paskui kai ji padarys daugybę žalos ir dar įsitvirtins. O kas jeigu per klaidą jie kirs sieną, padarys žalos ir supratę klaidą atsitrauks? Gal tada pulsime jos teritorijoje kur stovi visos įmanomos gynybinės sistemos, o vietiniams vergams bus pasakyta jog Putinas buvo teisus - NATO puola. - Kai Obama apsilankė LAtvijoje, jam išvykus, jau kitą dieną iš Latvijos teritorijos buvo pagrobtas Latvijos saugumo darbuotojas ir dabar teisiamas Rusijoje. Kas jį išlaisvins?
Creatium 2017-01-09 18:31
technologijos/karyba O rašomi politiniai straipsniai. Bet tai neturėtų stebinti. Publikuojama tai, kas sulaukia daug komentarų ir perskaitymų. Dėl to matome ne tik politinių straipsnių, bet ir visokių su mokslu nesusijusių niekučių.
lucy 2017-01-10 23:03
Jeigu tu bent kiek mastytum suprastum jog USA/Eu karas su Rusija neįmanomas ir baik vėjus rašinėti. Jokių "greitų atmušimų" nebus nei iš vienos pusės. Kodėl? NES NEAPSIMOKA nei vienai pusei. Ne visiški debilai abiejuose pusėse sėdi. Gali savo pasieniuose šokti ritualinius šokius kiek nori. Tokio fantastinio karo pasekmės būtų atominė žiema(jei teorija pasitvirtintų ir niekas blaiviai mąstantis nenori pratestuoti) ir tada absoliučiai niekas nieko nelaimi ir visi išdvesia. Ant kokiu debilu turi būti, kad tokio paprasto dalyko nesuprasti. Vienintelis šansas jog karas įvyktų, jei kažkuri pusė turės 100% patikimą antinuke. Viskas taškas, iki tol čia gali ką nori per TV rodyti ir bet kokias nesąmones skleisti karo nebus. Na dar gali būti jog čia mūsų politikai myža į kelnes nes Trumpas pastoviai vėjus šneka ir ale žada nustoti mumis ginti. Bet EU to neleis, nes mes esam ta patrankų mėsa a.k.a buferinė zona nuo rusų ir niekas jos čia nežada perleisti rusams. O jei nesupranti kodėl tokia situacija įvyko Ukrainoje ir tau praplovė smegenis ir tiki ir bijai jog tokia pat situacija įmanoma Lietuvoje, nuoširdžiai užuojauta. Ukrainos situacija Lietuvoje buvo įmanoma greitu laiku po nepriklausomybės, viskas šaukštai po pietų. Rusai matomai pasimokė ir bandė/o atsiplėšti dalį Ukrainos kol gali. Aš nesuprantu ar man vienam aišku kas čia dedasi. Toks jausmas kad visi kažkokių šungrybių privalgę ir savo galvom mastyti negali.
vanduo4 2017-01-11 01:49
tokius vėjus šnekėti?
lucy 2017-01-11 21:06
Matai tavo logika tuo ir apsiriboja jei ko nesupranti šauki Be-e-e vatnykas, nes taip tau per TV sakė.