Galingas, labai patvarus ir nesunkiai programuojamas: neįtikėtinai ryškus prožektorius pravers kiekvienam keliautojui  (12)

Tobulėjanti LED technologija galybei gamintojų leido sukurti kompaktiškus itin galingus prožektorius, kurie praverčia ne tik filmuojant lauke naktį, bet ir stovyklaujant ar susiruošus į ilgesnį žygį. Tie, kurie dažnai keliauja automobiliu, galingą prožektorių turėtų visada turėti daiktadėžėje. Bet kaip išsirinkti geriausią, universaliausią galingą LED prožektorių?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Daugelis žmonių galingą prožektorių naudoja gana retai. Visgi, kai jo prireikia, tuomet po ranka turėti gerą ir patikimą įrenginį yra labai patogu. Rinkoje egzistuoja ne vienas toks prožektorius, bet daug jų kainuoja net kelis šimtus eurų, o pigesni pasižymi netvirtu korpusu ar prastomis šviesos savybėmis. O štai „Manker Godmes“ prožektoriui pavyko suderinti visas svarbiausias savybes.

Didžiąją laiko dalį galingas prožektorius voliosis kur nors automobilio bagažinėje ar stalčiuje, tačiau kartais jam teks keliauti ir į žygį į kalnus, ir į išvyką baidarėmis, ir į stovyklavietę gražioje vietoje prie upės. Dėl to prožektoriaus korpusas turi būti labai tvirtas. „Manker Godmes“ korpusas yra pagamintas iš tvirto aliuminio su anoduotu paviršiumi. Gamintojas teigia, kad prožektoriui nieko nenutiks ir numetus jį iš dviejų metrų aukščio ant kokio nors kieto paviršiaus. Korpusas nėra visiškai apvalus, kad neriedėtų. „Manker Godmes“ yra atsparus ir vandeniui.

„Manker Godmes“ turi tris galingus šviesos diodus, kurie padeda pasiekti 3000 liumenų šviesos srautą. Su kuo galima palyginti 3000 lm srautą? Su dviem 100W galios katrinėmis lemputėmis.

Prožektoriaus spindulys be problemų nusitęs net 400 metrų, o esant idealioms sąlygoms pasieks ir apie 500 metrų ribą. Žinoma, ne visada reikės tokios ryškios šviesos, todėl galima naudoti ir kitus, mažesnį šviesos srautą suteikiančius nustatymus. Prožektorius taip pat turi du nustatymus mirksinčiai šviesai skleisti.

Didžiausias „Manker Godmes“ privalumas - programuojamas universalumas. Šis prožektorius yra lengvai programuojamas programėle išmaniajame telefone. „Manker Godmes“ prie telefono prijungiamas „Bluetooth“ ryšiu, o tada jau per atstumą galima valdyti įvairias prožektoriaus funkcijas.

Specialia programėle galima prožektorių įjungti, pasirinkti norimą ryškumo lygį, įjungti vieną iš automatinių šviesos režimų ar užprogramuoti korpuse esantį mygtuką atlikti tai, ko jūs pageidaujate.

Taigi, apibendrinant, „Manker Godmes“ yra kokybiškas, tvirtas ir patikimas prožektorius, patogiai programuojamas išmaniuoju telefonu. Galingi šviesos diodai apšviečia didelį plotą, todėl šis prožektorius pravers stovyklautojams ir naktinių žygių mėgėjams.

Galingas ir kompaktiškas „Manker Godmes“ šiuo metu kainuoja apie 99 eurus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(22)
(28)
(-6)

Komentarai (12)