5 įdomūs produktai virtuvei iš Kinijos: už tokią kainą ledų gamybos aparato norės kiekvienas  ()

Virtuvė - tai tarsi idėjų kupinos dirbtuvės jūsų namuose. Kulinarinėms idėjoms įgyvendinti reikalingi tinkami įrankiai. Jų galima įsigyti bet kurioje parduotuvėje. Tačiau Gearbest.com turi keletą įdomių daiktų, kurie pasižymi įdomiu dizainu arba tiesiog yra keisti. Pateikiame penkis įdomius produktus virtuvei, kurie atrodo neįprastai, bet išties yra naudingi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Keistas kiaušinių lukštų skeltuvas

Kartais produktų dizaineriai suteikia savo fantazijai neribotą laisvę. Dėl to į rinką patenka gana keistų produktų, kurie pasižymi keistu veikimo mechanizmu. Pavyzdžiui, šis stebėtinai elegantiškai atrodantis prietaisas yra skirtas kiaušinių lukštams praskelti.

Gaubtas uždedamas ant kiaušinio, sunkus plieninis rutuliukas pakeliamas į reikiamą aukštį ir paleidžiamas. Teigiama, kad taip suskilinėja tik ta kiaušinio pusė, kuri yra gaubte.

Tai gana įdomus ir nematytas virtuvės įrankis. Šiuo metu taikomos akcijos metu šis kiaušinio lukšto skeltuvas kainuoja tik šiek tiek daugiau nei 3 eurus.

Dujas tausojantis viryklės tinklelis

Vieša paslaptis, kad daugelis viryklių netausoja dujų. Liepsna puodus kaitina netolygiai ir automatiškai nesumažėja, kuomet indas su ruošiamu maistu pakankamai įkaista. Gamintojas teigia, kad šis paprastas nerūdijančio plieno tinklelis gali šią problemą išspręsti. Tereikia jį uždėti ant norimos viryklės ir palaukti, kol tinklelis įkais. Jis, žinoma, įkaista labai greitai, o tada jau galima sumažinti ugnį.

Gamintojas teigia, kad šis tinklelis padės puodams įkaisti greičiau, todėl sunaudosite daug mažiau dujų. Dar daugiau - jis sumažins degimo procese išskiriamą anglies monoksido kiekį. Nesiimame spręsti, ar tai tiesa, tačiau keletas šio ir panašių produktų vertinimų yra teigiami.

Šis keistas, bet įdomus išradimas kainuoja tik 2,43 eurus. Todėl galima ir paeksperimentuoti - galbūt šis prietaisas veikia taip efektyviai, kaip teigia gamintojas?

Ledų gamybos aparatas

Šylant orams vis daugiau žmonių ir vėl norės pasilepinti šaltais desertais. Visi turi mėgstamiausius ledus, tačiau kartais pačių skaniausių parduotuvės šaldikliuose nėra. Išeitis - ledų gamyba namuose.

Tai nėra taip jau sudėtinga - internete yra gausu įvairių receptų. Tačiau ledų gamybos aparatas tikrai pravers. Daugelis jų yra gana brangūs ir sudėtingi - tai nėra reikalinga, kuomet neplanuojate ledų gaminti nuolat, ištisus metus. Nuotraukoje matote paprastą JJ16050 ledų gamybos aparatą. Viršuje tereikia sudėti norimus šaldytus vaisius, šokolado gabalėlius, grietinėlę ir kitus ingredientus, o iš apačios ištekės jau sumaišyti ledai. Jei norite, juos dar galite palikti šaldiklyje, nors galite valgyti ir taip.

Šis paprastas ledų gamybos aparatas šiuo metu taikomos akcijos metu kainuoja šiek tiek mažiau nei 32 eurus.

Prieskoninių žolelių žirklės

Tvarkingai supjaustyti žoleles ar kai kurias smulkias daržoves nėra lengva. Tačiau jas galima paprasčiausiai sukarpyti. Tam yra skirtos specialios žirklės su penkiomis ašmenų poromis, kurios šį darbą atlieka labai greitai ir lengvai.

Jomis galima susmulkinti įvairias dažnai naudojamas žoleles, svogūnų laiškus ir kitus žalumynus. Nereikia nei pjaustymo lentelės - viską sukarpyti galima tiesiai į puodą. Pačios žirklės lengvai nusiplauna karštu vandeniu, todėl nustebsite supratę, kiek daug laiko jos jums gali sutaupyti.

Šis paprastas, bet kartu ir genialus išradimas šiuo metu kainuoja apie 4 eurus.

Gražios virtuvinės svarstyklės

Vienas iš svarbiausių virtuvės įrankių - geros svarstyklės. Jos yra būtinos, norint sekti internete surastus receptus. Tačiau dauguma virtuvinių svarstyklių atrodo gana prastai - jos gaminamos iš pigaus spalvoto plastiko, kuris blunka ir atrodo tarsi pigus žaislas.

Plastikas, žinoma, yra puiki medžiaga, nes iš jo pagamintas svarstykles galima lengvai nuvalyti. Tačiau tai galima pasakyti ir apie nerūdijantį plieną. Šios svarstyklės yra labai tvirtos, atsparios įbrėžimams, su laiku nenubluks ir atrodo kur kas geriau. Jos turi visas virtuvinėms svarstyklėms būtinas funkcijas ir gali sverti produktus iki 5 kilogramų.

Jos atrodo taip gerai, kad jų nereikės slėpti kur nors stalčiuje ar spintelėje - galite pasinaudoti į jų dizainą integruotu kabliu, kuris leidžia svarstykles pakabinti. Šios virtuvinės svarstyklės kainuoja kiek daugiau nei 20 eurų.

Virtuvės įrankiai neturi būti paprasti ir nuobodūs. Jei įmantri forma netrukdo funkcijai, kodėl nepasirinkus įdomių ir niekur kitur nematytų daiktų? Ši mintis vilioja, ypač, kai šie daiktai kainuoja tiek nedaug.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(19)
(-8)

Komentarai ()