Įdomybės iš Kinijos: 6 patogios ir funkcionalios įkrovimo stotelės nuo paprasčiausios iki įmantriausios (Video)  (1)

Išmaniojo telefono laikiklis gali suteikti patogumo ne tik automobiliui, bet ir darbo vietai. Kaip būna ir su kitais daiktais, rinkoje siūlomos ir labai paprastos, ir gana įmantrios telefonų įkrovimo stotelės. Pateikiame 5 įdomius pavyzdžius, kurių funkcionalumas ir kaina svyruoja nuo pačių paprasčiausių ir pigiausių, iki daugiafunkcinių įrenginių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

UCD įkrovimo stotelė

Pačios paprasčiausios telefonų įkrovimo stotelės-laikikliai yra gana nebrangūs. Šis, kuris atrodo kaip paprastas plastiko gabalėlis, turi reguliuojamą USB kištuko poziciją, apsaugą nuo įtampos šuolių, o rinkinyje yra ir USB laidas. Naudotis tokia stotele labai paprasta - tereikią ją prijungti prie maitinimo šaltinio (kompiuterio ar elektros lizdo), prijungti telefoną ir pasidėti patogioje vietoje.

Įrenginys yra laikomas patogiu kampu, todėl juo labai patogu naudotis net neimant į rankas. UCD įkrovimo stotelė kainuoja kiek mažiau nei 8 eurus.

360 laipsnių kampu sukiojama stotelė

Jei UCD įkrovimo stotelė jūsų nesužavėjo, galite rinktis ir kiek įdomesnę stotelę, kuri pasižymi ir dar geresne kaina. Ji laisvai sukiojasi aplink savo ašį, todėl dienos eigoje keičiant sėdėjimo poziciją, galima pasukti kraunamą įrenginį taip, kad juo visada būtų patogu naudotis. Kartu tai reiškia, kad pagrindą galima priklijuoti prie stalo ir jis neslankios kaskart, kai naršysite telefono ekrane.

Ši įkrovimo stotelė, nepaisant papildomo funkcionalumo, kainuoja pigiau - mažiau nei 6 eurus.

Įkrovimo stotelė šešiems prietaisams

Gali būti, kad nuolat naudotis išmaniuoju telefonu, kol jis kraunamas, jums nėra būtina ir nesinori. Tuomet visus savo prietaisus galite krauti vienoje stotelėje, kuri padės atsikratyti netvarkos su laidais, vienu metu įkraus net šešis prietaisus ir visus juos laikys labai tvarkingai ir kompaktiškai. Ši stotelė turi ir nuimamą išmaniojo laikrodžio laikiklį.

Ši įkrovimo stotelė šiuo metu kainuoja mažiau nei 25 eurus.

Belaidžio įkrovimo stotelė

Be jokios abejonės, belaidis įkrovimas yra visų išmaniųjų telefonų ateitis. Jis yra greitas ir labai patogus. Todėl ir belaidžio įkrovimo stotelės įgauna vis didesnį populiarumą.

Telefoną galima bet kuriuo metu pakelti ir nusinešti, kartu netempiant laido. Žinoma, ir prijungti jo nereikia - jis pradės krautis vos tik padėtas ant specialaus pagrindo. Ši stotelė sukiojasi 360 laipsnių kampu ir telefoną laiko taip tvirtai, kad ją galima naudoti ir automobilyje. Jei jūsų išmanusis dar neturi belaidžio įkrovimo funkcijos, ją labai paprastai galite įsidiegti patys įsigiję specialų rinkinį.

Ši belaidžio įkrovimo stotelė šiuo metu kainuoja kiek daugiau nei 12 eurų.

„LeeHUR WN1“ belaidžio įkrovimo stotelė

Belaidžio įkrovimo technologija, žinoma, yra labai gera ir patogi, tačiau ir ją galima patobulinti. Rinkoje yra kelios belaidžio įkrovimo stotelės, kurios atlieka ir kitas funkcijas. Pavyzdžiui, „LeeHUR WN1“ ne tik įkrauna telefono bateriją, bet ir groja muziką.

Tai - belaidžio įkrovimo stotelės ir „Bluetooth“ kolonėlės hibridas. Bendra dviejų garsiakalbių galia siekia 15W, čia yra ir įprastas 3,5 mm lizdas muzikai groti. Išmanusis telefonas su stotele gali susijungti labai greitai naudodamas NFC funkciją, o pats prietaisas padės ir susikalbėti telefonu jo neimant į rankas. Galiausiai, „LeeHUR WN1“ pasižymi moderniu minimalistiniu dizainu.

„LeeHUR WN1“ įkrovimo stotelė-belaidė kolonėlė šiuo metu kainuoja kiek daugiau nei 62 eurus.

Daugiafunkcinė „AZPEN D100“ įkrovimo stotelė

Ar įmanoma pasiūlyti daugiau funkcijų nei turi „LeeHUR WN1“? Žinoma, kad taip. „AZPEN D100“ gali beveik viską ką ir anksčiau paminėta stotelė, bet dar turi porą USB lizdų, turi patogius mygtukus muzikai valdyti, gali groti failus iš TF atminties kortelės ir yra šiek tiek didesnė. Dydis, žinoma, svarbus tik tiems, kurie nori taip įkrauti ir planšetinius kompiuterius.

„AZPEN D100“ kolonėlė šiuo metu kainuoja kiek mažiau nei 55 eurus. Priešingai nei „LeeHUR WN1“, ji neturi NFC galimybės.

„AZPEN D100“ pristatymas video siužete

Žinoma, rinkoje yra visa galybė įvairių stotelių ir kitų įkrovimui skirtų prietaisų. Tereikia įvertinti savo poreikius ir išsirinkti geriausią.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(6)
(-3)

Komentarai (1)