Manote, kad pas mus orai prasti? Pažiūrėkite, ką su automobiliais padarė kruša Kolorade (Video)  ()

Kaip pastarosiomis dienomis įsitikino Lietuvos gyventojai, net ir gražiausias pavasaris per keletą akimirkų gali tapti niūria žiema. Visgi dar prastesni orai šią savaitę buvo Kolorado valstijoje (JAV), kurios gyventojus terorizavo visa neeilinė kruša.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Labiausiai nepasisekė tiems, kurie siautėjant gamtos stichijai buvo kelyje. Daugybės vairuotojų automobiliai buvo gerokai apgadinti iš dangaus krentant golfo kamuoliuko dydžio ledams.

Žmonės, kurie rūpinasi savo automobiliu, su skaudančia širdimi galės žiūrėti šį netoli Denverio miesto užfiksuotą vaizdą.

Dideli ledo gabalai talžo automobilį

Siužete matyti, kaip kėbulą daužantys dideli ledo gabalai sukelia kūjo smūgius primenantį garsą,o tvarkingą priekinį langą greitai paverčia stiklo atliekomis.

Kaip skelbia autoblog.com, dėl neįprastai didelių krušos gabalėlių buvo apgadinti šimtai Leikvudo mieste įsikūrusios „Lexus“ atstovybės automobilių.

Žala taip pat buvo padaryta ir gyvenamiesiems pastatams, biurams. Smarkiai apgadintas vienas prekybos centras. Laimei, apie siautėjusios gamtos stichijos atneštas žmonių aukas nepranešama.

O štai kaip kruša atrodė likusiems namuose

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(7)
(1)
(6)

Komentarai ()