Penki geri ausinių modeliai iš Kinijos, kuriais reikėtų pasidomėti ieškant gero garso už prieinamą kainą  ()

Ausinės - daugelio žmonių kasdienio gyvenimo palydovės. Šiais laikais muzikos mėgėjai negali skųstis gerų ausinių pasirinkimu, tačiau aukščiausios klasės ausinės kainuoja tikrai nemažai. Tuo tarpu kinai audiofilams siūlo gerai atrodančias, puikiomis muzikos atkūrimo savybėmis pasižyminčias ir gana nebrangias ausines. Pateikiame penkis įdomius ausinių modelius iš Kinijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi“ ausinės sportuojantiems

Didelės ausinės sportuojantiems žmonėms nėra praktiškas pasirinkimas - jos vargina ir krenta nuo galvos. Šios vos 17,8 gramus sveriančios „Xiaomi“ ausinės yra patogios, tvirtai laikosi ausyse, yra sukurtos iš tvirtų medžiagų (metalinio korpuso ir nuo UV spindulių saugančia danga padengto laido), yra atsparios vandeniui bei prakaitui, o 100mAh baterijos pakanka 7 valandų nepertraukiamam naudojimui užtikrinti. Ir kainuoja tikrai nedaug - šiuo metu už šias „Xiaomi“ ausines prašoma €25,55. Tai - puikios belaidės ausinės sportuojantiems, bet daug kam labiau patinka didelės ir gražios ausinės, galinčios groti garsiau ir geriau izoliuojančios pašalinius garsus.

„Xiaomi Mi“ ausinės

„Xiaomi“ yra gerai žinomas elektronikos gamintojas, sukūręs ne vieną aukštos klasės ausinių modelį. Visgi, šios aukso spalvos auksinės išsiskiria ir „Xiaomi“ gamos savo išvaizda ir atkuriamo garso kokybe. Audiofilai džiaugiasi, kad atvira ausinių konstrukcija sumažina aidą, o sidabru dengti laidai pašalina visus trikdžius. Atrodo jos tikrai neblogai, o rinkinyje yra ir ilgas, atjungiamas 1,4 metrų ilgio kabelis, dvi papildomos poros paminkštinimų (galima pasirinkti, ar jums patogiau didesni ar mažesni paminkštinimai), 6,3 mm adapteris, maišelis ir kietas kelioninis dėklas.

Bene didžiausias šių ausinių privalumas - patvarumas. Bandymų metu ausinės buvo mėtomos, laidas turėjo išgyventi nuolatinį lankstymą, o mygtukai - daugybę paspaudimų. „Xiaomi“ įsitikino, kad šios ausinės patvarumu lenktų artimiausius konkurentus. „Xiaomi Mi“ ausinės šiuo metu kainuoja beveik 102 eurus. Tiesa, mėgautis aukštos kokybės ausinėmis ir puikia garso kokybe galima ir už kur kas mažesnę kainą.

„Syllable G700“ belaidės ausinės

Šios ausinės buvo sukurtos NBA žvaigždei Allenui Iversonui. Jų dizainas - ryškus, jam nemaišo ir prijungti laidai. Ausinės naudoja „Bluetooth 4.0“  ryšį, kuris užtikrina stabilų muzikos grojimą. „Syllable G700“ yra labai patogios naudoti kasdien - jos nesveria nei 300 gramų, puikiai blokuoja aplinkos triukšmą ir turi itin talpią bateriją. Teigiama, kad „Syllable G700“ ausinės be perstojo gali groti iki 12 valandų ir, nors realiai šis laikas bus gerokai trumpesnis, jo turėtų pakakti vienos dienos kelionėms. „Syllable G700“ šiuo metu kainuoja kiek mažiau nei 63 eurus.

„Bluedio Vinyl 3D“ belaidės ausinės

„Bluedio“ - gerai žinomas prekės ženklas audio įrangos pasaulyje. „Bluedio“ ausinės kelia susidomėjimą jau vien dėl 3D garso technologijos - kelių garsiakalbių sistema kuria įspūdingus erdvinio garso efektus, kurie itin praverčia žiūrint filmus. Ausinės labai stipriai groja žemus dažnius, tačiau ir likęs spektras yra atkuriamas gana neblogai. „Bluedio Vinyl 3D“ ausinės turi aliuminio ir titano lydinio korpusą, kuris yra tvirtas, lengvas ir atrodo gana neblogai. Gamintojai baterijai prognozuoja dar ilgesnį tarnavimo laiką - net 20 valandų. Tai, žinoma, optimistinis scenarijus, bet galima neabejoti, kad bent jau vienos dienos kelionėms ir darbams energijos šioms ausinėms turėtų pakakti. „Bluedio Vinyl 3D“ ausinės šiuo metu kainuoja beveik 71 eurą. Tai - vienas iš pigesnių būtų išbandyti 3D garso technologiją.

Hibridinės „Xiaomi Mi IV“ ausinės

Galiausiai, jei viskas, kas prieš tai paminėta jums vis tiek atrodo per brangu, reikėtų pasidomėti hibridinėmis „Xiaomi Mi IV“ ausinėmis. Hibridinėmis jos vadinamos dėl garsiakalbių sistemos - čia sujungiamos dviejų rūšių garsiakalbių technologijos. Tai leidžia išvengti esminių mažų ausinių trūkumų, todėl „Xiaomi Mi IV“ stipriai groja tiek aukštus, tiek žemus tonus. Apie jų trūkumus ir privalumus jau rašėme, tačiau galima paminėti, kad jos yra tvirtos, patogiai laikosi ausyse, o muzika atkuriama kur kas kokybiškiau nei tai daro kitos ausinės šioje kainos kategorijoje. Žinoma, jos nėra belaidės, todėl bėgioti su jomis yra šiek tiek sunkiau. „Xiaomi Mi IV“ šiuo metu kainuoja vos mažiau nei 15 eurų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(7)
(-2)

Komentarai ()