Įdomybės iš Kinijos: abejingų nepaliekanti pigi belaidė „Xiaomi“ kolonėlė - vieni ją dievina dėl garso kokybės, kiti keiksnoja dėl kiniškų instrukcijų  (2)

Apsipirkinėti kiniškose internetinėse parduotuvėse tikrai malonu ne tik dėl žemų kainų, bet ir dėl siūlomų produktų gausos. Visgi, visuomet patariame skaityti ne tik pardavėjo pateikiamą informaciją, bet ir pirkėjų atsiliepimus. Kas nepatinka pigios ir kompaktiškos „Xiaomi“ belaidės kolonėlės pirkėjams? O kokius gerus bruožus jie pastebi?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ši „Xiaomi“kolonėlė sudomino daug pirkėjų iš Lietuvos, tad sulaukėme nemažai užklausų apie jos stipriąsias ir silpnąsias puses, tad peržvelgėme dažniausiai pasikartojančius jos vertinimus ir atsiliepimus ir padarėme trumpą konspektą - gal pravers apsisprendžiant. 

Visų pirma, reikia priminti, kas tai per daiktas. Ši „Xiaomi“ belaidė kolonėlė pasižymi kompaktišku, stilingu metaliniu korpusu, kuriame slepiasi du įprasti stereo garsiakalbiai ir vienas žemų dažnių garsiakalbis. Ji taip pat turi mikrofoną pokalbiams, 1500mAh bateriją ir „Bluetooth 4.0“ ryšio modulį. Muzikos galima klausyti ir tiesiai iš atminties kortelės. Taigi, ši kolonėlė labai viliojantis pasirinkimas, ypač turint omenyje jos prekinį ženklą - „Xiaomi“ jau užsitarnavo kokybiškų produktų gamintojo reputaciją.

Ši kolonėlė tikrai atrodo gražiai, jai tinka ryškios spalvos ir metalinis korpusas. Tačiau naudotojai pastebi, kad ji lengvai susibraižo. Daugeliui tai nebus problema, nes kolonėlė gulės kur nors dėklė, tačiau kitiems tai labai nepatiks. Kitas trūkumas - kiniška instrukcija. Tai - dažna prekių iš Kinijos problema. Rinkinyje taip pat nėra įkroviklio ar USB laido.

Galiausiai, keletas vartotojų skundžiasi ir nepakankamu kolonėlės garsumu. Nors garsas išties yra kokybiškas, patys garsiakalbiai yra nedideli ir nelabai galingi (po 3W). Tai reiškia, kad triukšmingose vietose muzikos klausytis nepavyks.

Kita vertus, su tuo sutinka ne visi naudotojai - kiti teigia, kad garsso stiprumas yra pakankamas ir be to, labai kokybiškas ir geresnio šioje kainos kategorijoje tikėtis neverta.

Daugiau pastebima privalumų. „Xiaomi“ pasirūpino ne tik kolonėlės išvaizda, bet ir kokybe - gaminio kokybė yra vienas iš didžiausių pliusų. Kolonėlė puikiai atkuria žemus dažnius, kurių šiuolaikinėjė muzikoje yra tikrai daug. Tai - pasyvaus žemų dažnių garsiakalbio nuopelnas. Rinkinyje yra patogus maišelis, kuris padės išvengti korpuso subraižymo. Pirkėjai taip pat pastebi, kad baterija tarnauja pakankamai ilgą laiką - 8 valandas, kaip skelbime žada ir „Xiaomi“.

Ši kolonėlė - puikus pasirinkimas, jei norite, kad jus muzika lydėtų visur. Jei galite susitaikyti su kinų kalba parašytomis instrukcijomis (ir pačios kolonėlės kalba), šiuo gaminiu tikrai nenusivilsite. Šiuo metu jis Gearbest.com vertinamas net 4,9 balais iš 5. „Xiaomi“ belaidė kolonėlė kainuoja kiek daugiau nei 30 eurų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(3)
(-1)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: