Įdomybės iš Kinijos - ši kolonėlė ne tik groja muziką, bet ir gerina „Wi-Fi“ signalą, rodo laiką ir pažadina rytais  (3)

Rinkoje yra daugybė skirtingų garso kolonėlių, tačiau esminis jų funkcionalumas yra toks pat - dažniausiai jos groja muziką iš išmaniųjų telefonų ir neatlieka papildomų funkcijų. Tačiau kažkada „Kickstarter“ platformoje sėkmingai pristatyta „GGMM ES – 201 E3“ yra kiek kitokia. Ji gali kur kas daugiau nei iš jos tikitės.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2017-05-31 Įdomybės iš Kinijos - ši kolonėlė ne tik groja muziką, bet ir gerina „Wi-Fi“ signalą, rodo laiką ir pažadina rytais  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Taip, „GGMM ES – 201 E3“ gali groti muziką iš jūsų išmaniojo telefono. Joje veikia „Bluetooth“ modulis, leidžiantis prijungti išmaniuosius įrenginius. Kolonėlės korpuse rasite ir standartinę AUX jungtį, tačiau čia panašumai su įprastomis kolonėlėmis ir baigiasi.

Ši kolonėlė turi ir „Wi-Fi“ modulį, kuris jai leidžia prisijungti prie tokių muzikos platformų kaip  „Spotify“ ar „TuneIn“. Tai reiškia, kad muzikos galėsite klausyti tiesiai iš populiariųjų programų, nenaudodami savo išmaniojo telefono. Dar daugiau - kolonėlė gali sustiprinti „Wi-Fi“ ryšį namuose. Kaip ir įprasti signalo stiprintuvai, ji suteikia galimybę naudotis internetu net tuose kambariuose, kurie šiaip yra per toli nuo maršutizatoriaus.

„GGMM ES – 201 E3“ atlieka ir dar kelias funkcijas. Jos korpuse yra USB lizdas, leidžiantis įkrauti išmaniuosius įrenginius, ir laikrodis. Šią kolonėlę patogu visuomet laikyti netoli lovos, nes ji turi ir žadintuvo funkciją. Ji, žinoma, nėra belaidė - tai labiau stacionari kolonėlė namams, nei nešiojamas muzikos centras.

Tačiau gera garso kolonėlė visų pirma turi kokybiškai atkurti garsą. Tai „GGMM ES – 201 E3“ daro be priekaištų. Joje sumontuoti du garsiakalbiai ir pora pasyvių panelių. Kolonėlė puikiai atkuria žemus dažnius, groja gana garsiai ir kokybiškai. 

„GGMM ES – 201 E3“ susilaukė sėkmės, kuomet buvo pristatyta „Kickstarter“ platformoje ir nesunku pastebėti, kaip jai tai pavyko. Ji atlieka kelias funkcijas, neblogai atrodo ir puikiai groja. Ir kainuoja ne tiek daug, kaip daugelis tikisi. „GGMM ES – 201 E3“ su nuolaida kainuoja mažiau nei 69 eurus, be nuolaidos - kaina kyla iki 99€.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(1)
(7)

Komentarai (3)