Kinijos turgelio stebuklai: „Xiaomi“ produkcijos išpardavimas su sparčiai populiarėjančiomis kompiuterių pelėmis, valdomais LED šviestuvais ir automobiliniais įkrovikliais (Video)  ()

Kinijos technologijų rinkoje yra itin daug bendrovių, tačiau „Xiaomi“ spindesio kol kas šioje šalyje nesugeba prigesinti net ir kiti gerai vertinami gamintojai. Kitaip sakant, kinams „Xiaomi“, tai tarsi tas pats kas Pietų Korėjos gyventojams yra „Samsung“. Kaip žinome, apie „Samsung“ pasiekimus bei sėkmę jau kalba visi, tačiau dar po keleto metų greičiausiai nieko pasaulyje nenustebins ir neįtikėtina „Xiaomi“ sėkmės istorija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi“ gerbėjų tikrai netrūksta ir Lietuvoje, todėl turime pagrindo manyti, kad šios savaitės „Xiaomi Mid-Year Sale“ išpardavimas tautiečius privers suklusti. Kitaip sakant, tai ne tik puiki galimybė vienoje vietoje susipažinti su populiariausiais „Xiaomi“ produktais, tačiau taip pat gera proga leidžianti šiek tiek sutaupyti. Vis dėlto jeigu neturite laiko domėtis visais pasiūlymais, rekomenduojame bent jau susipažinti su žemiau pateiktu įdomiausių bei perkamiausių produktų trejetuku.

Belaidė „Xiaomi“ kompiuterinė pelė

Atpigusios belaidės kompiuterinės pelės domina vis daugiau pirkėjų. Taigi, nieko neturėtų stebinti, kad belaidė „Xiaomi“ kompiuterinė pelė šiuo metu taip pat yra vienas iš perkamiausių bendrovės gaminių. Pavyzdžiui, šiuo metu „Xiaomi Mi Mouse“ galima įsigyti vos už 15 eurų.

Ir šiuo atveju liksite maloniai nustebę, kadangi ši pelė turi ne tik integruotą 2,4 GHz ryšio modulį, tačiau taip pat yra suderinama ir su „Bluetooth 4.0“.

Čia dar būtina pabrėžti, kad „Xiaomi Mi Mouse“ išsiskiria dalinai metaliniu korpusu bei pakankamu 1200 DPI jautrumu, todėl yra puikiai pritaikoma ne tik namuose, bet ir biuruose.

Kambarinis pastatomas šviestuvas „Xiaomi Yeelight Bedside“

Ieškantys unikalių namų interjero sprendimų šią savaitę turėtų atkreipti dėmesį į 50 eurų kainuojantį kambarinį pastatomą šviestuvą „Xiaomi Yeelight Bedside“.

Pastarasis šviestuvas ypatingas tuos, nes naudodamas 14 integruotų „Osram“ RGBW tipo šviesos diodų geba išgauti net 16 milijonų skirtingų apšvietimo spalvų. Be to, „Xiaomi Yeelight Bedside“ leidžia keisti spalvos temperatūrą bei šviesos ryškumą, o kas įdomiausia šį pastatomą šviestuvą esant poreikiui taip pat galima valdyti ir naudojantis „Android“ bei „iOS“ išmaniaisiais telefonais.

Automobilinis USB įkroviklis

Galiausiai tenka pripažinti ir tai, kad automobilinio USB įkroviklio dažnam prireikia jau antroje dienos pusėje.

Vis dėlto naujų išmaniųjų telefonų su senos kartos USB įkrovikliais įkrauti tikrai nepavyks, kadangi jų išėjimo srovė – tiesiog per maža. Šių nesusipratimų kelyje galima lengvai išvengti įsijus 11 eurų kainuojantį „Xiaomi ZMI“ automobilinį įkroviklį su dviem USB jungtimis.

Jis labiausiai ypatingas tuo, nes turi integruotą „Quick Charge 3.0“ techninį sprendimą, o tai garantuoja, kad per USB prievadą maksimaliai bus galima pasiekti 18W išėjimo galią (5V, 3,6A). Būtent to tikrai pakaks bet kuriam šiuo metu rinkoje parduodamam aukštosios klasės išmaniajam telefonui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(3)
(-1)

Komentarai ()