Kinijos turgelio stebuklai: pačių naujausių prekių akcija, kurioje surasite išmaniąją LED stalinę lempą, universalų baterijų įkroviklį su baterijos funkcija ir kelioninį GPS seklį  (3)

Artėjančią vasarą dauguma vietinių Kinijos gamintojų pasitinka kartu su naujų produktų pristatymais. Būtent šią tendenciją taip pat pastebėjo ir Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“, kuri visas pastarųjų mėnesių elektronikos naujienas nusprendė pristatyti „Fresh New Arrivals“ išpardavime.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinoma, dalis „Fresh New Arrivals“ pasiūlymų greičiausiai bus matyti iš anksčiau, tačiau čia norime atkreipti dėmesį, kad kai kurioms prekių kategorijoms „Gearbest“ šį kartą taip pat paruošė specialus nuolaidų kodus. O pastarieji tikrai duoda naudos, nes kai kuriems pasiūlymams suteikia didesnes nei 5 eurų nuolaidas.

Išmanioji LED stalinė lempa

Vienas iš įdomiausių šios savaitės produktų be jokios abejonės yra išmanioji stalinė lempa, kurią pasinaudojus specialiu nuolaidos kodu LAMPDEAL dabar galima įsigyti už 45 eurus.

Pastaroji stalinė šviesos diodų LED lempa labiausiai stebina ne tik savo unikaliu iš ABS plastiko bei aliuminio lydinio pagamintu korpusu, bet ir automatiškai reguliuojamu šviesos ryškumu ir papildomai keičiama šviesos temperatūra (3 režimai - nuo šaltai baltos ir šiltai baltos šviesos) bei integruota USB tipo jungtimi, kuri gali būti naudojama elektroniniams įrenginiams įkrauti.

Taip pat gamintojas tvirtina, kad lempa perteikia maksimaliai LED technologijai galimą spektrą, todėl šviesa neturėtų nė kiek varginti akių. Be to, yra įmontuotas specialus 60 min. laikmatis, kurį galima nustatyti automatiniam lempos išjungimui.

Kita gera žinia - lempos korpusas yra lankstus, tad ją galėsite pakreipti bet kokiu norimu kampu.

Čia dar reikia pridėti ir tai, kad ši stalinė lempa palaiko belaidį išmaniųjų telefonų krovimą, tačiau juo pasinaudoti pavyks tik įsigijus papildomą specialų adapterį, kuris prie lempos nepridedamas.

Universalus baterijų įkroviklis

Ieškantys universalaus ir praktiško baterijų įkroviklio šią savaitę greičiausiai susidomės 11 eurų kainuojančiu (specialus nuolaidos kodas – M4GB) „TOMO M4“ baterijų įkrovikliu.

Šiuo atveju įdomu yra tai, kad „TOMO M4“ galima naudoti ne tik kaip baterijų įkroviklį, bet taip pat kaip ir išorinę bateriją (integruotos dvi USB jungtys) kitų elektroninių prietaisų įkrovimui.

Kitaip sakant, į šį aksesuarą maksimaliai gali būti dedamos keturios kraunamos 18650 tipo baterijos, kurių energijos vėliau pakanka 2A išėjimo įtampai užtikrinti.

Tuo tarpu „TOMO M4“ naudoti kaip baterijų įkroviklį yra patogu todėl, nes kiekvienai baterijai šiuo atveju yra naudojama atskira elektros grandinė. Būtent toks sprendimas itin praverčia tada, kai tuo pačiu metu tenka krauti skirtingos talpos ar galios baterijas.

GPS seklys

Pirkėjų susidomėjimo šią savaitę taip pat netrūksta ir kompaktiškai (7,80 x 4,40 x 2,10 cm) 30 eurų kainuojančiai GPS sekimo įrangai „Fashion“, realiu laiku siunčiantį informaciją apie buvimo vietą.

Pastarasis sprendimas pirkėjus labiausiai domina dėl to, nes pasižymi specialiu magnetinės konstrukcijos korpusu, garantuotu atsparumu vandeniui (IPX3), talpia net iki 3 dienų atlaikančia 3000 mAh baterija, nuotoliniu valdymu naudojant išmanųjį telefoną bei pakankama vidine atmintimi, kuri leidžia peržiūrėti maždaug trijų mėnesių senumo užfiksuotus kelionių maršrutus.

Nors dažniausiai šį seklį naudoja vaikų stebėjimui, kad būtų aišku, kokiame miesto rajone jie šiuo metu yra, tačiau neatsisako tokios įrangos ir keliautojai, norintys tiksliai atkurti žemėlapyje, kur keliavo per išvykas, kokie buvo maršrutai ir taip ateičiai pasižymėti labiausiai įsimintas vietas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(12)
(2)
(10)

Komentarai (3)