Kinijos turgelio stebuklai: išmanusis telefonas „Oukitel K6000 Pro“ tiems, kam reikia itin talpios baterijos, atsparumo vandeniui bei dulkėms, gero dizaino ir puikios kainos (Video)  ()

Išmaniuosius telefonus dabar gali gaminti praktiškai bet kas, tačiau pastaruoju metu pasiekti pirkėjus tenkinančią kokybę gamintojams darosi ne taip jau ir lengva. Būtent dėl tos pačios priežasties net ir Kinijoje per pastaruosius keletą metų išmaniųjų telefonų gamintojų sąrašas gerokai sutrumpėjo. Tuo tarpu niekam taip pat nėra paslaptis, kad lyderiaujančių Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojų sąraše įsitaisė „Oukitel“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kitaip sakant, „Oukitel“ pamažu tampa naujuoju Kinijos „Xiaomi“, kadangi savo gerbėjus periodiškai džiugina vis aukštesnės klasės ir kokybės išmaniaisiais telefonais.

Puikiu to pavyzdžiu šį kartą gali tapti kad ir išmanusis telefonas „Oukitel K6000 Pro“. Iš karto tenka pripažinti, kad šis išmanusis telefonas pirkėjui tikrai nesiūlo revoliucinių idėjų. Vis dėlto gamintojas „Oukitel K6000 Pro“ išmaniajame telefone sugebėjo atrasti puikų balansą tarp kainos, dizaino ir techninių charakteristikų. Savaime suprantama, kad būtent tai tampa bene pagrindiniu akcentu intensyviai traukiančiu net ir itin išrankių pirkėjų dėmesį.

Šiuo atveju pradėti reikėtų nuo to, kad „Oukitel K6000 Pro“ išmanusis telefonas gali pasigirti metaliniu korpusu bei atsparumą vandeniui ir dulkėms patvirtinančiu IP64 sertifikatu. Čia svarbu pabrėžti, kad Kinijoje įsigyti solidžiai atrodantį vandeniui bei dulkėms atsparų išmanųjį telefoną kol kas yra gana sudėtinga. Tuo tarpu „Oukitel K6000 Pro“ turi ne tik minėtas savybes, bet dar ir 5,5 colių aukštosios raiškos (1920 x 1080) LTPS technologijos ekraną, kurį nuo susibraižymų apsaugo kol kas mažai kam Europoje girdėtas kokybiškas „Dragontrail“ stiklas.

Techninių charakteristikų aspektu ekonominės klasės išmanusis telefonas „Oukitel K6000 Pro“ taip pat tikrai nenuvilia, kadangi yra aprūpintas aštuonių branduolių „MediaTek MTK6753“ centriniu procesoriumi, „Mali-T720“ vaizdo plokšte, itin talpia 6000 mAh baterija, piršto anspaudų skaitytuvu, 4G LTE ryšio moduliu, 3 GB operatyviąją RAM atmintine bei 32 GB vidine ROM atmintimi. Būtent pastarąją esant pirkėjo poreikiui galima praplėsti dar 32 GB naudojant TF tipo atminties kortelę.

Galiausiai galima pridėti dar ir tai, kad gamintojas pristatydamas „Oukitel K6000 Pro“ taip pat pabrėžia dviguba šviesos diodų LED blykste aprūpintos 13 megapikselių (interpoliuojant gaunama 16 MP) kameros su autofokusavimu privalumus, giria integruotą baterijos greitos įkrovos mechanizmą „MediaTek Pump Express“ ir pabrėžia išmaniojo telefono OTG funkcionalumą, kuris leidžia „Oukitel K6000 Pro“ baterijos energiją naudoti įkraunant kitus elektroninius prietaisus.

Taigi, išmanusis telefonas tikrai turi kuo nustebinti, o šis įspūdis sustiprėja dar labiau, kai potencialūs pirkėjai sužino jog „Oukitel K6000 Pro“ Kinijos elektroninėse parduotuvėse šiuo metu galima įsigyti už maždaug 125 eurus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(13)
(5)
(8)

Komentarai ()