Kinijos turgelio stebuklai: įdomus aktyvumo asistentas iš „Lenovo“, itin spartus „Motorola“ maršrutizatorius ir 30€ tekainuojantis dronas (Video)  ()

Gegužės mėnesis eina į pabaigą, tačiau Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ pastarąjį nusprendė užbaigti itin skambiai. Tenka pripažinti, kad elektroninės parduotuvės surengtas „Mad for May Sale“ išpardavimas šį kartą pasiūlymų gausa neabejotinai nustebins net ir didžiausius skeptikus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Negana to, kad „Mad for May Sale“ pirkėjams prekes siūloma rinktis net iš 16 skirtingų prekių kategorijų, „Gearbest“ į šį išpardavimą taip pat įtraukė ir 12 populiariausių Kinijos prekinių ženklų produkciją. Vis dėlto jeigu įdomių pasiūlymų šį kartą ieškoti neturite laiko, rekomenduojame pasidomėti bent jau žemiau pateiktu įdomiausių produktų trejetuku.

Fizinio aktyvumo asistentas iš „Lenovo“

Ieškantiems bazinį funkcionalumą turinčio fizinio aktyvumo asistento skubame pranešti, kad dabar yra puiki proga įsigyti „Lenovo HW01“.

Greičiausiai nebus prieštaraujančių, kad „Lenovo“ prekinio ženklo kokybe abejoti tikrai neverta net ir tuo atveju, kai šis fizinis aktyvumo asistentas kainuoja vos 23 eurus.

Kaip jau buvo galima suprasti, „Lenovo HW01“ tikrai nesiruošia pirkėjų nustebinti funkcijų gausa ir labiausiai yra skirtas tiems, kurie fizinį aktyvumo asistentą mėgsta naudoti kaip žingsniamatį, pulsometrą ar begarsį žadintuvą.

Čia svarbu pabrėžti dar ir tai, kad „Lenovo HW01“ gali pasigirti ne tik 0,91 colio įstrižainės (128 x 32) OLED ekranu, bet ir integruotu Bluetooth v4.2 ryšio moduliu, talpia net iki 7 dienų laikančia 85 mAh baterija bei atsparumą vandeniui ir dulkėms patvirtinančiu IP65 sertifikatu.

Itin spartus „Motorola“ maršrutizatorius

Galiausiai kitas gamintojas, kurio produkcija tikrai nenuvils – „Motorola“. Būtent šią savaitę Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ šios bendrovės maršrutizatorių „Motorola M2“ siūlo įsigyti už 69 eurus.

Pastarasis maloniai stebina tuo, nes yra aprūpintas net šešiomis 5 dBi stiprumo antenomis, kurių keturios aptarnauja WiFi vartojus 2,4 GHz dažnių ruože, o likusios dvi 5 GHz dažnių ruože.

Galima net neabejoti, kad „Motorola M2“ savo sparta tikrai nenuvils net ir pačių išrankiausių pirkėjų, kadangi šis maršrutizatorius turi ne tik integruotą 880 MHz taktinio dažnio dviejų branduolių centrinį procesorių, bet ir WiFi 802.11ac ryšio modulį, o kas svarbiausia 1 Gbps spartos interneto prieigos WAN bei taip pat keturis analogiškos spartos vidinio tinklo LAN prievadus.

Pigus dronas pradedantiesiems

Atšilus orams padangėje akivaizdžiai padaugėja dronų. Ir prie to, žinoma, pastebimai prisideda kinai, kadangi jų kuriami dronai yra įperkami praktiškai kiekvienam norinčiam. Pavyzdžiui, šią savaitę „JJRC H37 ELFIE“ droną su integruota 480p raiškos kamera galima įsigyti už prieinamą maždaug 30 eurų kainą.

Šiuo atveju tenka pripažinti, kad „JJRC H37 ELFIE“ profesionalų reikalavimų neatitiks, tačiau likusiems pirkėjams tikrai pakaks tiek 6 ašių giroskopo, tiek 500 mAh baterijos, tiek integruoto dvigubo LED apšvietimo.

Čia dar galima pridėti ir tai, kad šis dronas (6,50 x 13,50 x 2,50 cm) turi unikalią sulankstomą konstrukciją, todėl gali būti itin patogiai transportuojamas iš vienos vietos į kitą kartu su kitais kasdieniniais daiktais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(6)
(-2)

Komentarai ()