Kinijos turgelio stebuklai: naujas gamintojas ir jo pirmasis išmanusis „THL Knight 1“ – 20Mpx raiškos kamera, 3 GB RAM, „Android 7.0“ ir itin gera kaina  (1)

Šių metų pirmoje pusėje jaučiamas akivaizdus Kinijos gamintojų noras investuoti ne tik į išmaniųjų telefonų dizainą, bet taip pat ir į jų techninius sprendimus. Tai puikiai įrodo, kad kinai šioje rinkoje jaučia didžiulį potencialą bei nuolatos augančias pajamas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Matydami tokias tendencijas išmaniųjų telefonų gamybos drąsiai imasi vis daugiau vietinių Kinijos gamintojų. O dalis jų tenka pripažinti tikrai turi kuo nustebinti. Pavyzdžiui, apie „THL“ bendrovę kol kas mažai ką gali pasakyti net ir patys kinai, tačiau šis gamintojas su puikiais savo kuriamais išmaniaisiais telefonais pamažu lenda į dienos šviesą.

Nors vienas naujausių šios bendrovės išmaniųjų telefonų „THL Knight 1“ revoliucijos rinkoje tikrai nežada, į jį dėmesį atkreipia vis daugiau potencialių pirkėjų. Šiuo atveju tam yra pakankamai priežasčių, nes „THL Knight 1“ maloniai stebina ne tik savo dizainu, bet taip pat ir technine dalimi bei praktiškai kiekvienam prieinama konkurencinga kaina.

Pradėti reikėtų nuo to, kad išmanusis telefonas „THL Knight 1“ (15,55 x 7,72 x 0,82 cm) už šiek tiek mažesnę nei 120 eurų kainą gali pasigirti ne tik pilnai metaliniu korpusu, bet taip pat ir 5,5 colių įstrižainės aukštosios raiškos (1920 x 1080) ekranu bei 3100 mAh talpos baterija. Gamintojas čia linkęs pabrėžti, kad pastarąją bateriją dėka išmaniajame telefone integruoto greitos įkrovos techninio sprendimo pilnai galima įkrauti vos per dvi valandas.

Bene didžiausiu išmaniojo telefono „THL Knight 1“ privalumu, žinoma, laikoma gale integruota kokybiška dviguba kamera. Pastarąją sudaro dvi atskiros 20 megapikselių ir 2 megapikselių kameros, todėl bent jau ekonominės klasės išmaniųjų telefonų segmente „THL Knight 1“ pagal šį aspektą gali drąsiai būti laikomas vienu iš lyderių.

Šiuo atveju svarbu pabrėžti dar ir tai, kad „THL Knight 1“ yra vienas iš nedaugelio kiniškų išmaniųjų telefonų, kuris iš karto yra parduodamas su įdiegta „Android 7.0“ operacinės sistemos versija. Kiekvieną pirkėją taip pat maloniai stebina realizuotas dviejų SIM kortelių palaikymas ir integruoti LTE bei WiFi 802.11ac ryšio moduliai.

Galiausiai reikia įvertinti ir tai, kad „THL Knight 1“ yra aprūpintas aštuonių branduolių „MediaTek MTK6750T“ centriniu procesoriumi, 3 GB operatyviąją RAM atmintine bei 32 GB vidine ROM atmintimi, kurią esant reikalui galima praplėsti dar 128 GB naudojant TF tipo atminties kortelę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(5)
(3)

Komentarai (1)