Itin paprastas, bet gudrus sprendimas: kinai sukūrė belaides ausines, kurių tiesiog neįmanoma pamesti  (1)

Sportuoti mėgstantiems žmonėms dažnai siūlomos belaidės į ausis įstatomos ausinės. Iš tiesų, jos yra labai patogios, nes neturi laido, yra lengvos ir groja pakankamai kokybiškai. Ir ausyse laikosi neblogai, bet jei jau iškrenta, tenka sugrįžti ir jas kelti nuo žemės. Tuo tarpu „mifo i2“ ausinių tiesiog neįmanoma pamesti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kodėl jų neįmanoma pamesti? Įprastos belaidės į ausis įstatomos ausinės ant kaklo laikosi tik jas jungiančio laido pagalba. Tai yra, ausinės lengvai gali nuslįsti, jei iškris iš ausų. „mifo i2“ laidas susijungia ir priekyje, ir gale, todėl joms nukristi tiesiog neįmanoma (kaip matote žemiau esančioje nuotraukoje). Jos taip pat yra labai tvirtos - laidas yra pintas, o pačios ausinės - metalinės.

Aišku, protingas laido dizainas tėra smulkmena, jei ausinės deramai neveikia. Šios ausinės turi dvigubą vario-grafeno diafragmą, kuri užtikrina raiškų muzikos atkūrimą. Inžinieriai kruopščiai apskaičiavo reikiamą oro tarpų tūrį ir garsiakalbio elementų proporcijas, todėl šios ausinės puikiai atkuria visą dažnių spektrą. Didelis laidus jungiantis elementas taip pat nėra išvaizdos dalis - šios ausinės siūlo gausybė papildomų funkcijų.

„mifo i2“ su telefonu bendrauja „Bluettoth“ ryšiu kaip ir kitos belaidės ausinės, tačiau ne tik dėl muzikos. „mifo i2“ taip pat skaičiuoja žingsnius, įrašo balso žinutes. Korpuse slepiasi ir nemenka baterija.

„mifo i2“ turi 170mAh ličio jonų bateriją, kurios pakaks net 7 valandoms muzikos. Aišku, šias ausines galite naudoti ir kaip laisvų rankų įrangą, jei kas paskambintų, kol jūs sportuosite. Tačiau telefoną galite palikti ir namie ir muzikos klausytis iš vidinės įrenginio atminties, siekiančios 8 gb.

Galiausiai, „mifo i2“ ausines galite dėvėti bet kokiu oru, net ir lyjant, nes jos atitinka IP7 atsparumo vandeniui standartą. Jas lengvai pritaikysite prie savo ausų formos, nes pakuotėje rasite ir tris poras skirtingų dydžių antgalių, ir tris poras kabliukų. 

„mifo i2“ yra visiškai naujos karto ausinės, o šiuo metu kainuoja kiek daugiau nei 44 eurus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(9)
(-9)

Komentarai (1)