Kinijos turgelio stebuklai: daugiafunkcinė belaidė garso kolonėlė, LED projektorius ir aukštosios raiškos lenktas monitorius už tokią kainą, kokių Lietuvoje nebūna (Video)  ()

Birželio mėnesis Kinijos elektroninėms parduotuvėms buvo gausus ne tik išpardavimais. Akivaizdu, kad kinams savo sandėlius šį mėnesį taip pat pavyko pasipildyti ir vietinių gamintojų nauja produkcija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Būtent tokių pasiūlymų šią savaitę itin daug galima surasti Kinijos elektroninės parduotuvės „Gearbest“ išpardavime „Summer Sale Storm“. Kadangi šiuo atveju prognozuoti kurie produktai susilauks pirkėjų palankumo ateityje yra gana sunku, žemiau pateikiame tokių pasiūlymų trejetuką, kurie išsiskiria savo praktiškumu bei konkurencinga kaina rinkoje.

Atrodytų, lenkti ekranai dar visai neseniai buvo pasaulinė naujiena, tačiau pastarųjų gamyba šiais metais jau užsiima net ir vietiniai Kinijos gamintojai.

Itin pigus monitorius su lenktu ekranu

Pavyzdžiui, lenktą 23,6 colių įstrižainės aukštosios raiškos (1920 x 1080) ekraną „TCL T24M6C“ Kinijoje dabar galima įsigyti už 150 eurų.

Tenka pripažinti, kad gamintojo pateikiamas aprašymas apie „TCL T24M6C“ yra tikrai kuklus, tad nemažai jo ribinių parametrų lieka neaiškūs. Tai gali būti svarbu prisiekusiems žaidėjams ar dizaineriams, dirbantiems su didelio detalumo reikalaujančiomis programomis, todėl tokiems atvejams negalime rekomenduoti šio monitoriaus, nes neaišku, kaip jis pasiteisintų.

Tačiau įprastiems darbams jis būtų visiškai tinkamas, o svarbiausias dalykas, kas užkabino mūsų dėmesį – beprotiškai gera kaina. Tai vienas iš idealių variantų norint sutaupyti ir tuo pačiu išbandyti lenktą ekraną, kadangi Lietuvoje lenktą kompiuterio monitorių sunkiai pavyks įsigyti netgi ir už 200 eurų.

Kompaktiškas ir patogus LED projektorius

Vasaros metu tenka kur kas daugiau keliauti, todėl įsigytų daiktų mobilumas tampa itin svarbiu akcentu. Tokių daiktų kategorijai laisvai galima priskirti ir 75 eurus kainuojantį kompaktišką (4,60 x 4,70 x 4,80 cm) LED projektorių „UNIC P1+ Mini“.

Pastarasis yra ypatingas tuo, nes net ir būdamas itin mažas 4 metrų atstumu geba projektuoti 70 colių įstrižainės vaizdą. Be to, „UNIC P1+ Mini“ taip pat palaiko aukštosios 1080p raiškos (1920 x 1080) vaizdo įrašus, yra suderinamas su visais populiariausiais failų formatais bei operacinėmis sistemomis („Android“, „iOS“, „Windows“) ir gali pasigirti 950 mAh talpos baterija.

Šiuo atveju įdomu ir tai, kad šis LED projektorius yra įkraunamas tiesiog per įprastą USB jungtį, todėl būnant gamtoje gamintojas „UNIC P1+ Mini“ energiją rekomenduoja teikti tiesiog iš išorinės baterijos (angl. power bank).

Itin funkcionali belaidė kolonėlė

Galiausiai dėmesį šią savaitę tikrai verta atkreipti ir į 35€ kainuojančią funkcionalią belaidę kolonėlę „Divoom Aurabox“.

Pastaroji stebina ne tik savo 1,10 x 5,00 x 11,00 centimetrų dydžio korpusu, bet ir priekyje esančiu LED ekranu, iki 4 valandų laikančia 2500 mAh talpos baterija bei integruotu mikrofonu, kuris itin praverčia tada, kai „Divoom Aurabox“ norisi panaudoti kaip laisvų rankų įrangą.

Šiuo atveju dar tenka paminėti ir tai, kad ši belaidė garso kolonėlė geba veikti kaip laikrodis, termometras ar išmaniojo telefono pranešimų centras, o rengiant vakarėlius gali pasitarnauti dar ir kaip papildomas įvairių spalvų šviesą skleidžiantis nestandartinis aksesuaras.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(10)
(-4)

Komentarai ()