Kinijos turgelio stebuklai: didžiausiame vasaros išpardavime simpatiškas dronas, GPS sekimo įranga ir išmaniosios „Xiaomi“ svarstyklės  (1)

Dar praėjusią savaitę rašėme, kad Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ prasideda vienas didžiausių vasaros išpardavimų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip jau minėjome, išpardavimas „Summer Scorcher Sale“ šį kartą apima ne tik daugybę skirtingų „Gearbest“ puslapyje pateiktų pasiūlymų kategorijų, tačiau ir „Catcha Coconut“ žaidimą, kuriame pirkėjai turi galimybę laimėti naujos kartos išmanųjį telefoną „Xiaomi Mi 6“.

Kitaip sakant, šį kartą skirti šiek tiek laiko ir panaršyti „Gearbest“ tinklalapyje tikrai verta, kadangi atrasti nuolaidų kodai gali dar labiau atpiginti šiuo metu ir taip pigiau nei įprastai parduodamas prekes. O kad būtų lengviau suprasti apie kokius pasiūlymus kalbame šį kartą, žemiau taip pat pateikiame pagrindinio „Summer Scorcher Sale“ išpardavimo įdomiausių prekių trejetuką, kurios būtent dabar susilaukia itin daug pirkėjų dėmesio.

Dronas „LiDiRC L8HW Mini“

Greičiausiai nieko nenustebins, kad geri orai atitinkamai įtakoja dronų bei kvadrokopterių pardavimus.

Pavyzdžiui, kvadrokopteris „LiDiRC L8HW Mini“ šią savaitę domina ne tik mėgėjus, bet ir profesionalus. Pagrindinė to priežastis, žinoma, yra konkurencinga 40 eurų kaina, tačiau taip pat kiekvieną potencialų pirkėją maloniai stebiną ir „LiDiRC L8HW Mini“ techninės galimybės.

Šiuo atveju tenka paminėti tokius svarbius aspektus kaip 720p raiškos (1280 x 720) kamerą, talpią 520 mAh bateriją tinkamą skrydžiams iki 10 minučių bei išskirtinę galimybę, kuri šį kvadrokopterį leidžia valdyti tiesiog naudojantis bet kuriuo „Android“ ar „iOS“ išmaniuoju telefonu arba specialiu valdymo pulteliu.

GPS sekimo įranga „TK102B“

Pirkėjų susidomėjimo šią savaitę taip pat netrūksta ir 11 eurų kainuojančiai GPS sekimo įrangai „TK102B“. Pastaroji bene labiausiai stebina savo tikslumu, kadangi koordinates gali nustatyti ne tik naudojant GPS, bet ir mobiliojo ryšio bazinių stočių informaciją (A-GPS).

Įdomu yra ir tai, kad „TK102B“ gali būti naudojamas ne tik pastoviam maršruto stebėjimui, tačiau net ir tada, kai tiesiog paskambinus į SIM kortelei suteiktą telefono numerį periodiškai norisi sužinoti šios GPS sekimo įrangos buvimo koordinates.

Galiausiai čia dar tenka pridėti ir talpią net iki 5 dienų atlaikančią 800 mAh bateriją bei integruotą TF kortelės lizdą, kuris itin praverčia tada, kai „TK102B“ GPS sekimo įrangoje pirkėjui norisi saugoti ilgesnius kelionių maršrutus.

Išmaniosios svarstyklės „Xiaomi Smart Scale“

Savaime suprantama, kad vasaros metu kiekvienas iš mūsų svajoja aktyviau judėti bei sportuoti. Jeigu sau keliate tokius tikslus, tai net neabejojame jog susidomėsite 44 eurus kainuojančiomis išmaniosiomis svarstyklėmis „Xiaomi Smart Scale“.

Šios svarstyklės stebina savo tikslumu, kurį padeda pasiekti integruoti nerūdijančio plieno elektrodai, o taip pat yra itin vertinamos dar ir dėl to, nes pagal svorį geba įvertinti 10 skirtingų žmogaus kūno fizinių parametrų (kūno masės indeksą, nutikimo lygį, raumenų masę ir t.t.).

Žinoma, reikia nepamiršti, kad „Xiaomi Smart Scale“ dar gali įsiminti 16 skirtingų žmonių profilių ir visą surenkamą informaciją tiesiog akimirksniu geba persiųsti į savininko išmanųjį telefoną.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(5)
(-3)

Komentarai (1)